Ανεβάζουν την άνεση σε άλλο επίπεδο τα νέα New Holland T4 με Comfort Ride

Κοινοποίηση:

Διαθέσιμη σε όλα τα ειδικά τρακτέρ Τ4 της New Holland μέχρι το τέλος του 2024, η ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride™ μειώνει τους κραδασμούς έως 60% χωρίς επίπτωση στο πλάτος.

Η αύξηση του µέσου µεγέθους των καλλιεργειών, η αυξανόµενη µηχανοποίηση της εργασίας και η εξέλιξη των τεχνικών καλλιέργειας έχουν σαν αποτέλεσµα την αύξηση των ωρών που περνούν οι χειριστές των ελκυστήρων στους αµπελώνες. Έτσι έρχεται και αύξηση των ωρών κατά τις οποίες οι χειριστές βιώνουν έντονους κραδασµούς.

Το σύστηµα Comfort Ride™ αποσβαίνει τους κραδασµούς από εξαρτήµατα όπως η ανάρτηση του µπροστινού άξονα και το πίσω υδραυλικό, ενώ η ανάρτηση του καθίσµατος αέρα και η προοδευτική εµπλοκή εργαλείων που κινούνται µε PTO βοηθά στην περαιτέρω µείωση τους. Με τον τρόπο αυτό, όλοι οι κραδασµοί που προέρχονται από τα µηχανικά µέρη, από την κίνηση του µηχανήµατος κατά την πορεία, από τα παρελκόµενα και πολλά άλλα µειώνονται σε πολύ µεγάλο βαθµό.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί

το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Αναβαθμισμένες για το 2025 οι ενσιρωτικές New Holland FR Forage Cruiser

Η βελτιωμένη λειτουργικότητα μέσα στην καμπίνα, η νέα τεχνολογία πρόληψης μπλοκαρίσματος και το προσαρμόσιμο σύστημα διεύθυνσης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει η ανανεωμένη αυτοκινούμενη ενσιρωτική FR Forage Cruiser της New Holland.