Στην εποχή της εκπαίδευσης μέσω του Metaverse εισάγεται η New Holland

Κοινοποίηση:

Η τριακοστή έκτη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου στο Cascavel της Paranà, παρέχει εφαλτήριο για καινοτομίες που με αισιοδοξία και περηφάνια παρουσιάζει η New Holland. Η New Holland παρουσιάζει τα τελευταία μηχανήματα μαζί με πλήρεις ψηφιακές λύσεις για τη γεωργία, συμπεριλαμβανομένης της ολοκαίνουργιας τεχνολογίας εκπαίδευσης με τη χρήση της πλατφόρμας metaverse και της εικονικής πραγματικότητας. Η New Holland χρησιμοποίησε την 36η έκδοση του Show Rural Coopavel στη Βραζιλία, για να παρουσιάσει τις τελευταίες γεωργικές καινοτομίες της, συμπεριλαμβανομένων νέων καινοτομιών γεωργίας ακριβείας και εκπαίδευσης σε έναν ειδικό χώρο ψηφιακής γεωργίας.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν νέες λύσεις που αναπτύχθηκαν από την ομάδα τεχνικής εκπαίδευσης αντιπροσώπων και πελατών της New Holland, η οποία χρησιμοποιεί ακουστικά εικονικής πραγματικότητας και την πλατφόρμα metaverse για την εκπαίδευση συνεργατών, αντιπροσώπων, πελατών και σπουδαστών, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν από διαφορετικές τοποθεσίες και να μάθουν χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται φυσικά μαζί με το μηχάνημα στο πεδίο. Η λύση metaverse εκμεταλλεύεται το εικονικό καθηλωτικό περιβάλλον για να συνδέσει έναν εκπαιδευτή με πολλούς μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται. Οι τελευταίοι είναι σε θέση να εκτελούν ταυτόχρονα την ίδια εργασία ή να καθοδηγούνται από έναν εκπαιδευτή εξ αποστάσεως καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας λειτουργίας, σε έναν συνεργατικό τρόπο μάθησης.

Στη λειτουργία εικονικής πραγματικότητας, η εκπαίδευση είναι ατομική, ενώ η λειτουργία αυτοεκπαίδευσης σημαίνει ότι ακολουθείται η ίδια γραμμή metaverse, αλλά χωρίς την αλληλεπίδραση ενός ή περισσότερων ατόμων κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Τα πλεονεκτήματα αυτών των νέων λύσεων είναι πολλαπλά. Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για να διδαχθούν τα πρώτα βήματα λειτουργίας ακόμη και σε άπειρους χειριστές. Παρέχει επίσης πλήρη ευελιξία στη διδασκαλία -με το metaverse, οι εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι συνδέονται από διαφορετικές τοποθεσίες, για να μάθουν και να διδάξουν χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται μαζί με το φυσικό προϊόν ή στο πεδίο λειτουργίας. Επιπλέον, επιταχύνεται και η ταχύτητα εκμάθησης -μέσα σε λίγα λεπτά ο μαθητής μπορεί να περάσει από ολόκληρη τη διαδικασία λειτουργίας πριν προχωρήσει στο πραγματικό προϊόν, προσφέροντας μια αίσθηση εμπιστοσύνης.

Επί του παρόντος, αυτή η λειτουργία εκπαίδευσης είναι διαθέσιμη στη θεριζοαλωνιστική μηχανή New Holland CR EVO 7.90, όπου είναι δυνατή η εκτέλεση της πλήρους εργασίας συγκομιδής, η περιήγηση γύρω από το μηχάνημα για πλήρη αναγνώριση του προϊόντος, η είσοδος στην καμπίνα και η εκτέλεση όλων των εντολών χειρισμού. Ο χειριστής μπορεί να συγκομίσει ένα χωράφι σόγιας, να εξασκηθεί στον ελιγμό στο κεφαλάρι και να ξεφορτώσει τα σιτηρά σε ένα φορτηγό. Για το ψεκαστικό μηχάνημα New Holland Defensor 2500 διατίθεται πρόσθετη εκπαίδευση. Και εδώ η τεχνολογία επιτρέπει στον χρήστη να περιηγηθεί στο προϊόν και να αλληλεπιδράσει με τα κύρια εξαρτήματα και χαρακτηριστικά, λειτουργώντας πλήρως και ψεκάζοντας με τη βοήθεια όλων των χειριστηρίων της καμπίνας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Ιδανικός συνεργάτης για τον κτηνοτρόφο το John Deere 6120M

Τι κάνεις όταν από τα 800 αιγοπρόβατα, επιβιώνουν µόνο τα 50 ύστερα από µία βιβλική καταστροφή; Την απάντηση έρχεται να δώσει ένα ζευγάρι νεαρών κτηνοτρόφων που ξέρουν ότι µε δυνατές συνεργασίες όπως αυτή µε την Agrotech S.A η πρόοδος γίνεται µονόδροµος.

Βελτιωμένες από μέσα προς τα έξω οι στρογγυλές χορτοδετικές της New Holland

Οι εκδόσεις με και χωρίς τυλιχτικό για την Roll Baler 125 αναβαθμίστηκαν, τα μοντέλα απέκτησαν νέο στυλ με ανανεωμένη εμφάνιση, νέα αυτοκόλλητα και χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ, από τεχνική σκοπία, τα μηχανήματα φέρουν βελτιωμένη εισαγωγή υλικού, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μειωμένες απαιτήσεις καθαρισμού.