Στο μικροσκόπιο του Profi δεκαπέντε καλλιεργητές ρηχής επεξεργασίας

Κοινοποίηση:

Υπάρχει µια τάση για εξαιρετικά ρηχό όργωµα και οι κατασκευαστές ανταποκρίνονται στο σχετικό κάλεσµα. Το Γεωργικό Επιµελητήριο στη γερµανική περιοχή της Κάτω Σαξονίας συγκέντρωσε 15 τέτοια µηχανήµατα για σύγκριση. Ιδού τα αποτελέσµατα.

Τεχνικές εξοικονόµησης υγρασίας, φιλικές προς το έδαφος και οικονοµικά αποδοτικές για καλλιέργεια και σπορά, ήταν ο τίτλος της επίδειξης εργασίας που πραγµατοποιήθηκε από το Γεωργικό Επιµελητήριο της Κάτω Σαξονίας κοντά στο Αννόβερο.

Οι καλλιεργητές ελατηρίων πολλαπλών σειρών γίνονται όλο και πιο δηµοφιλείς, επειδή µπορούν επίσης να φροντίζουν τις καλλιέργειες αζωτοδεσµευτικών καλλιεργειών εκτός από τις παραδοσιακές εργασίες ενσωµάτωσης καλαµιάς. Οι σειρές των δοντιών σε ένα ηµι- αναρτώµενο παρελκόµενο συνήθως απέχουν περισσότερο µεταξύ τους για πιο οµαλή ροή του υλικού µέσω του µηχανήµατος. Αν και µια µεγαλύτερη απόσταση σειρών θα επέτρεπε στενότερα δόντια, δεν µπορούµε να το δούµε αυτό στις µηχανές.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα