Στο μικροσκόπιο του Profi δεκαπέντε καλλιεργητές ρηχής επεξεργασίας

Κοινοποίηση:

Υπάρχει µια τάση για εξαιρετικά ρηχό όργωµα και οι κατασκευαστές ανταποκρίνονται στο σχετικό κάλεσµα. Το Γεωργικό Επιµελητήριο στη γερµανική περιοχή της Κάτω Σαξονίας συγκέντρωσε 15 τέτοια µηχανήµατα για σύγκριση. Ιδού τα αποτελέσµατα.

Τεχνικές εξοικονόµησης υγρασίας, φιλικές προς το έδαφος και οικονοµικά αποδοτικές για καλλιέργεια και σπορά, ήταν ο τίτλος της επίδειξης εργασίας που πραγµατοποιήθηκε από το Γεωργικό Επιµελητήριο της Κάτω Σαξονίας κοντά στο Αννόβερο.

Οι καλλιεργητές ελατηρίων πολλαπλών σειρών γίνονται όλο και πιο δηµοφιλείς, επειδή µπορούν επίσης να φροντίζουν τις καλλιέργειες αζωτοδεσµευτικών καλλιεργειών εκτός από τις παραδοσιακές εργασίες ενσωµάτωσης καλαµιάς. Οι σειρές των δοντιών σε ένα ηµι- αναρτώµενο παρελκόµενο συνήθως απέχουν περισσότερο µεταξύ τους για πιο οµαλή ροή του υλικού µέσω του µηχανήµατος. Αν και µια µεγαλύτερη απόσταση σειρών θα επέτρεπε στενότερα δόντια, δεν µπορούµε να το δούµε αυτό στις µηχανές.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα