Όταν ο τεχνικός γεωργικών μηχανημάτων είναι γυναίκα

Κοινοποίηση:

Η Ελένη από μικρή ηλικία θυμάται τον εαυτό της μέσα σε ένα συνεργείο. Σπούδασε μηχανικός ηλεκτρονικός ενώ σήμερα τελειώνει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στα εφαρμοσμένα ηλεκτρονικά.

Ηλεκτρική ή ηλεκτρονική βλάβη; Τις παίζει στα δάχτυλα!  Kάνει τη διάγνωση, παραγγέλνει τα ανταλλακτικά και επισκευάζει το μηχάνημα για να είναι άμεσα έτοιμο για τον πελάτη.

Η ασφάλεια, η συνεχής εκπαίδευση και το ευχάριστο εργασιακό κλίμα την έκαναν να ξεχωρίσει την Agrotech ως εργοδότη ενώ θέλει να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε έναν χώρο παραδοσιακά ανδροκρατούμενο! 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Με υπογραφή GUSS και John Deere το πρώτο αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό

GUSS και John Deere συνεργάστηκαν και, απ΄ότι φαίνεται, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αυτοκινούμενο, ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό, το οποίο κινείται αυτόνομα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην έκθεση World Ag Expo 2024.