Corvus Terrain EX4: Πλήρως ηλεκτρικό όχημα εργασίας με ωφέλιμο φορτίο 620 κιλών

Κοινοποίηση:

Η έκδοση L2H1 διαθέτει

Η Corvus off-road Vehicles οδηγεί τον τοµέα των εκτός δρόµου οχηµάτων στο µέλλον, ανεβάζοντας την απόδοση και τις επιδόσεις στο επόµενο επίπεδο µε το νέο πλήρως ηλεκτρικό όχηµα εργασίας Terrain EX4. Το εσωτερικό ύψος του χώρου φόρτωσης της έκδοσης L2H2 αγγίζει τα 1.693 χλστ., µε το διαθέσιµο όγκο στα 8,7 κ.µ.

Το Terrain EX4 προσφέρει µία πιο ευχάριστη οδήγηση χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του. Παραµένει ασυναγώνιστο λόγω του ωφέλιµο φορτίο που φτάνει τα 620 κιλά, της απίστευτης ανοχής στις δύσκολες συνθήκες, το χαµηλό κόστος συντήρησης και τις επιδόσεις του που ολοκληρώνουν τα σηµαντικά χαρακτηριστικά του και το κάνουν να διαφέρει από τον ανταγωνισµό.

Εξοπλισµένο µε ηλεκτρικό κινητήρα των 13kW (17,7hp) επιτρέπει και την φόρτωση, αλλά και την ρυµούλκηση µεγάλων φορτίων µε σιγουριά. Η µπαταρία λιθίου 15KWh είναι σχεδιασµένη για την γρήγορη και πρακτική φόρτιση, κάνοντας την χρήση του EX4 ευχάριστη από την αρχή µέχρι την ολοκλήρωση της ηµέρας. Έχοντας την επιλογή ανάµεσα σε δύο ρυθµίσεις απόδοσης RANGE και POWER ο οδηγός µπορεί να επιλέξει τις επιδόσεις που του ταιριάζουν, για κάθε διαφορετική δουλειά.

Το EX4 σχεδιάστηκε ώστε να είναι ο καλύτερος φίλος στην δουλειά σας. Η απόσταση του από το έδαφος φτάνει τα 309mm, επιτρέποντας στον οδηγό να ξεπερνά εµπόδια µε άνεση. Στην Ελλάδα η Corvus εκπροσωπείται από την P J Condellis S.A (τηλ. 210/3408800)

Διαβάστε περισσότερα στο Profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Μαρτίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Προτεινόμενα

Στο χωράφι με το άροτρο Amazone Tyrok 400V 6+1

Το ηµι-αναρτώµενο και αναστρεφόµενο άροτρο Tyrok της Amazone, µε τα νέα σώµατα STW35, έφτασε στα όριά του σε ένα µόνο σύνολο συνθηκών. Τόσο ο χειρισµός