Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Κοινοποίηση:

Τα πρακτικά οφέλη για τους χειριστές αλλά και ο συνολικά ελκυστικός σχεδιασμός που προσφέρουν τα ανανεωμένα Case IH Quadtrac 715 δεν ξέφυγαν από την έμπειρη ματιά της επιτροπής του διεθνούς διαγωνισμού «iF Design Award», με το καινοτόμο τρακτέρ να τιμάται με το αντίστοιχο βραβείο.

Στα χαρακτηριστικά του αναβαθμισμένου μοντέλου περιλαμβάνονται μια νέα γρίλια εισαγωγής αέρα για βελτιωμένη ψύξη, βελτιωμένος φωτισμός LED για καλύτερη ορατότητα και ένα ηλεκτρικά λειτουργικό καπό για ευκολότερη πρόσβαση με σκοπό τη συντήρηση. Ο σχεδιασμός του τρακτέρ συμβάλλει στη μεγαλύτερη δύναμη έλξης και στη βελτιωμένη προστασία του εδάφους μέσω του μεγαλύτερου αποτυπώματος. Το Quadtrac 715, η νέα ναυαρχίδα της σειράς τρακτέρ της Case IH, εισάγει μια τολμηρή νέα εμφάνιση, ενώ προσφέρει και τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

 

Τα βραβεία iF Design Awards, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1954, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιοσέβαστους διαγωνισμούς σχεδιασμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία του σχεδιασμού προϊόντων σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων.

Περίπου 10.800 συμμετοχές από 72 χώρες υποβλήθηκαν για τα βραβεία του 2024 και το Case IH Quadtrac 715 ήταν νικητής στην κατηγορία με τίτλο «Βιομηχανικά Μηχανήματα», μετά από μια απαιτητική διαδικασία επιλογής σε δύο μέρη, που επιβλέπεται από παγκοσμίως αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες σχεδιασμού από όλο τον τομέα.

Στα προϊόντα που θεωρείται ότι συνδυάζουν καινοτόμο στυλ και αισθητική με βελτιωμένη λειτουργικότητα απονέμεται η «σφραγίδα» iF, αναγνωρίζοντας τα οφέλη τους για τους πελάτες και αναγνωρίζοντας παράλληλα το ρόλο της βιομηχανίας του σχεδιασμού.

Η σχεδίαση του νέου Quadtrac 71 ξεχωρίζει από τα καθιερωμένα μοντέλα της σειράς Quadtrac, υπογραμμίζοντας όχι μόνο τη μεγαλύτερη ελκτική δύναμη του τρακτέρ αλλά και την ικανότητά του να επιτυγχάνει ακόμη υψηλότερα πρότυπα προστασίας του εδάφους μέσω του μεγαλύτερου αποτυπώματός του.

Η σχεδίαση έχει επίσης πρακτικά οφέλη: το καπό ενσωματώνει νέες γρίλιες εισαγωγής αέρα για την ψύξη του μεγαλύτερου, υψηλότερης απόδοσης κινητήρα FPT Cursor 16L TST 15,9 λίτρων και διαθέτει νέο σχεδιασμό φωτισμού, με νέα φώτα δρόμου LED καθώς και νέους προβολείς εργασίας που παράγουν συνολική απόδοση πάνω από 76.000 lumens, παρέχοντας 11% μεγαλύτερη ισχύ φωτισμού. Η όμορφη σχεδίαση βελτιώνει και το καπό, το οποίο μπορεί να ανυψωθεί κατά 31% υψηλότερα για ευκολότερη πρόσβαση στο σέρβις, ενώ ανοίγει και κλείνει μέσω ενός ηλεκτρικού συστήματος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας 100-120 ίππων στην Ευρώπη τα Kioti HX

Με τα τρία μοντέλα της, HX9010, HX1001 και HX1201, η Kioti έλκει ολοένα και περισσότερους πελάτες της ευρωπαϊκής αγοράς, καθόλου τυχαία από όσο φαίνεται, αφού η συγκεκριμένη σειρά διατίθεται με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, ανταγωνιστικό των Ευρωπαίων κατασκευαστών.

Ρολάρει µε νέο στυλ η άνετη χορτοδετική New Holland Roll Baler 125

Κάτω από το ανανεωµένο στυλ των χορτοδετικών σταθερού θαλάµου Roll Baler 125 της New Holland, µε και χωρίς τυλιχτικό, υπάρχει µία σειρά από βελτιώσεις και ενισχύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης.

Με ρυθμό ανάπτυξης 28,3% έως το 2030 η αγορά ηλεκτρικών και υβριδικών τρακτέρ

Έως το 2030, τα ηλεκτρικά τρακτέρ στο φάσμα 51-100 ίππων θα αντιπροσωπεύουν ένα καλό μερίδιο αγοράς παγκοσμίως, με ρυθμό ανάπτυξης 28,3%, αποτέλεσμα των αυστηρών κανόνων για τις εκπομπές ρύπων, την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις γεωργίας ακριβείας και το ενδιαφέρον για αθόρυβα τρακτέρ που χρησιμοποιούνται σε αμπελώνες και γαλακτοκομικές εφαρμογές.

Προτεινόμενα

Αυτοκινούμενοι μίκτες και φορτωτές από την Faresin στην Fieragricola 2024

Μετά την Agritechnica, η Faresin βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην έκθεση Fieragricola 2024, εκεί όπου παρουσίασε στο κοινό τα γεωργικά τηλεσκοπικά της αλλά και τους νέους μίκτες, ανάμεσά τους και η ηλεκτρική έκδοση.

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών