Ανανεωµένα µε έξτρα χαρακτηριστικά τα Deutz-Fahr 5D

Κοινοποίηση:

Για το 2024, η Deutz-Fahr αύξησε την ροή της υδραυλικής διάταξης στη Σειρά 5D και πρόσθεσε διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως το Front Loader Ready Kit και επιπλέον σετ ελαστικών.

Με τα πλεονεκτήµατα των προηγούµενων µοντέλων να διατηρούνται, στην ευελιξία, την προσαρµοστικότητα και τις κόµπακτ διαστάσεις έρχεται να προστεθεί η νέα διάταξη του ρεζερβουάρ, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ως αποτέλεσµα, τα νέα τρακτέρ της 5D Series MY24 είναι ιδανικά για παραδοσιακά αγροκτήµατα, µεγάλους οπωρώνες και στάβλους, καθώς και για εταιρείες που ειδικεύονται στη συντήρηση χώρων πρασίνου.

Από 95 έως 106 ίππους

Οι τετρακύλινδροι κινητήρες FARMotion 45 έχουν σχεδιαστεί µε κριτήριο την µέγιστη απόδοση στις γεωργικές εργασίες και ξεχωρίζουν για τις συµπαγείς διαστάσεις τους, αυξάνοντας την ευελιξία της νέας Σειράς 5D και προσφέροντας εξαιρετική ορατότητα.

Ο νέος ελκυστήρας 5075 D πληροί τις προδιαγραφές Stage V χωρίς τη χρήση AdBlue ή άλλων πρόσθετων υγρών, διατηρώντας πολύ χαµηλό το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ενώ τα µοντέλα 5095D και 5105D αποδίδουν µέγιστη ισχύ 95 και 106 hp αντίστοιχα στις 2000 rpm και µέγιστη ροπή 389 και 433 Nm στις 1400 rpm.

∆ιαθέσιµο και Powershift

Επίσης, η νέα Σειρά 5D MY24 διατίθεται µε µηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή µε PowerShuttle. Με την έκδοση PowerShuttle, ο χειριστής µπορεί όχι µόνο να ρυθµίσει την απόκριση σε 5 στάδια, αλλά και να επωφεληθεί από το σύστηµα Stop&Go, το οποίο επιτρέπει το σταµάτηµα και την εκκίνηση του ελκυστήρα µόνο µε το πεντάλ φρένου.

Επιπλέον, το σύστηµα comfort clutch επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς την χρήση του πεντάλ του συµπλέκτη. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά διευκολύνουν τις εργασίες µε εµπρόσθιο φορτωτή ή άλλες που απαιτούν συχνά αλλαγή κατεύθυνσης ή στάση και επανεκκίνηση. Τα 5D είναι τα τέλεια τρακτέρ µε εµπρόσθιο φορτωτή, και για το model year 24, τα κιτ Loader Light και Loader Ready διατίθενται ως εργοστασιακός εξοπλισµός.

Και οι δύο επιλογές συνδυάζονται στάνταρ µε 30+15 σχέσεις, οι οποίες παρέχονται από 5 ταχύτητες και λειτουργία «έρπειν» (creeper mode). Για ακόµα πιο απαιτητικούς χειριστές, διατίθεται µια έκδοση µε Powershift, προσφέροντας συνολικά 45 ταχύτητες σε κάθε κατεύθυνση. Το κιβώτιο ταχυτήτων Powershift προσφέρει επίσης αργή ταχύτητα «έρπειν» µόλις 200 µέτρα ανά ώρα.

Τα µηχανήµατα Deutz-Fahr διαθέτει στην ελληνική αγορά η Θεοχαράκης ΑΕ (210/3479700)

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Ακριβής και αποδοτική η τεχνική λίπανσης των διανομέων Bogballe

Ο κατασκευαστής λιπασματοδιανομέων Bogballe καταφέρνει επιτυχημένη διανομή χωρίς την ανάγκη άμεσων, έμμεσων ή κρυφών ρυθμίσεων από τον χρήστη και, το πιο σημαντικό, χωρίς να φορτώνει τον λιπασματοδιανομέα με περίπλοκα και δαπανηρά στην συντήρηση ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά υποβοηθήματα.

Επέκταση γκάμας τρακτέρ με τρία νέα «Utility» μοντέλα ανακοινώνει η Bobcat

Η εταιρεία Bobcat Company επεκτείνει τη σειρά τρακτέρ της με την παρουσίαση τριών τρακτέρ. Τα Bobcat UT6066, UT6566 και UT6573 είναι κατασκευασμένα για εργασίες βαρέως τύπου, ενώ διευκολύνουν τους χειριστές όλων των επιπέδων να πετύχουν περισσότερα στις εκτάσεις τους.

Ιδανική για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα η σειρά Keyline από τη Deutz-Fahr με 75 έως 106 ίππους

Με ένα πακέτο βασικών αλλά λειτουργικών χαρακτηριστικών, τα μοντέλα Keyline 5 είναι τα ιδανικά τρακτέρ για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα, στην αυλή ή ως δεύτερο τρακτέρ για ελαφρές εργασίες σε μεγαλύτερα αγροκτήματα.

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.