Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Κοινοποίηση:

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι ειδικά σχεδιασµένο µε συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει εξαιρετική οδηγική συµπεριφορά και ασφάλεια λειτουργίας.

Παρελκόµενα στο κέντρο του τρακτέρ

Η δυνατότητα τοποθέτησης εξοπλισµού κεντρικά του τρακτέρ επιτυγχάνεται χάρη στη στενή διαµόρφωση αυτού του µοντέλου, ιδανικό για εργασίες σε αµπελώνες γραµµικούς. Το υδραυλικό σύστηµα προσφέρει έως και 9 ηλεκτρονικά διαχειριζόµενες ανεξάρτητες παροχές διπλής ενεργείας (4 πίσω και 5 στο κέντρο).

Καινοτόµα τεχνολογία σχεδιασµού

Το Tony V είναι εξοπλισµένο µε ηλεκτρονικά συστήµατα που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν την εργασία στον αµπελώνα.

Προορίζονται για χειριστές που πρέπει να εργαστούν µε συνδυασµό διαφορετικών εργαλείων ταυτόχρονα. Η άνετη εργασία διασφαλίζεται από το ευρύχωρο κάθισµα οδηγού που διαθέτει εργονοµικά τοποθετηµένα χειριστήρια. Επιπλέον, η ευελιξία του τρακτέρ διασφαλίζεται από τη δυνατότητα εφαρµογής εργαλείων πίσω, εµπρός και στην µέση του τρακτέρ.

Καµπίνα AIR V

Το Tony V διατίθεται αποκλειστικά µε την καµπίνα AIR V. Το χαµηλό κέντρο βάρους και ο χαµηλός κεντρικός θόλος εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση του χειριστή στο όχηµα και ένα άνετο και ξεκούραστο περιβάλλον . Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η ορατότητα στο πίσω παρελκόµενο είναι άµεση, κάνοντας έτσι τον χειριστή να νιώθει σαν να κάθετε ακριβώς «από πάνω» του.

Η µικρότερη διάµετρος των µπροστινών τροχών προσφέρει γωνία διεύθυνσης 55°, µε αποτέλεσµα πολύ κλειστές στροφές. Τα Tony διατίθενται µε δύο κινητήρες Deutz, άµεσου ψεκασµού, Common Rail, 4 κυλίνδρων, 16 βαλβίδων, 2924 cc turbo diesel µε ενδιάµεσο ψυγείο. Και για τις δύο εκδόσεις οι διαστάσεις παραµένουν συµπαγείς, µε ελάχιστο πλάτος µόλις 980 mm.

• Tony 8700 V > Μεγίστη ισχύς 75hp στις 2000 σ.α.λ. , ροπή 375 Nm / 1400 σ.α.λ.

• Tony 11700 V > Μεγίστη ισχύς 110hp στις 2000 σ.α.λ., ροπή 420 Nm / 1600 σ.α.λ. Το υδραυλικό σύστηµα προσφέρει έως και 9 ηλεκτρονικά διαχειριζόµενες ανεξάρτητες παροχές διπλής ενεργείας (4 πίσω, 5 στο κέντρο).

Τα µηχανήµατα της Antonio Carraro προσφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ (τηλ. 2310/723793)

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Εκλεπτυσμένη αποδοτικότητα Lamborghini Spark R με 3 μοντέλα έως 143 ίππους

Με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης, αντλία 120 λ./λ. και ισχυρά pto, η Lamborghini φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αναφορικά με τον εξοπλισμό που «κάνει τη διαφορά» στην κατηγορία τρακτέρ των 120 έως 143 ίππων.

Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεσης.

Σε αμπελώνα στο Αμύνταιο, έδειξε τις αρετές του το Antonio Carraro TONY 8700V

Το χωριό Άγιος Παντελεήµονας Αµυνταίου, στις όχθες της λίµνης Βεγορίτιδας, επισκέφτηκε η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ µε αφορµή την παρουσίαση του καινούριου εξειδικευµένου, αµπελουργικού τρακτέρ Antonio Carraro TONY 8700V.