Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Κοινοποίηση:

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι ειδικά σχεδιασµένο µε συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει εξαιρετική οδηγική συµπεριφορά και ασφάλεια λειτουργίας.

Παρελκόµενα στο κέντρο του τρακτέρ

Η δυνατότητα τοποθέτησης εξοπλισµού κεντρικά του τρακτέρ επιτυγχάνεται χάρη στη στενή διαµόρφωση αυτού του µοντέλου, ιδανικό για εργασίες σε αµπελώνες γραµµικούς. Το υδραυλικό σύστηµα προσφέρει έως και 9 ηλεκτρονικά διαχειριζόµενες ανεξάρτητες παροχές διπλής ενεργείας (4 πίσω και 5 στο κέντρο).

Καινοτόµα τεχνολογία σχεδιασµού

Το Tony V είναι εξοπλισµένο µε ηλεκτρονικά συστήµατα που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν την εργασία στον αµπελώνα.

Προορίζονται για χειριστές που πρέπει να εργαστούν µε συνδυασµό διαφορετικών εργαλείων ταυτόχρονα. Η άνετη εργασία διασφαλίζεται από το ευρύχωρο κάθισµα οδηγού που διαθέτει εργονοµικά τοποθετηµένα χειριστήρια. Επιπλέον, η ευελιξία του τρακτέρ διασφαλίζεται από τη δυνατότητα εφαρµογής εργαλείων πίσω, εµπρός και στην µέση του τρακτέρ.

Καµπίνα AIR V

Το Tony V διατίθεται αποκλειστικά µε την καµπίνα AIR V. Το χαµηλό κέντρο βάρους και ο χαµηλός κεντρικός θόλος εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση του χειριστή στο όχηµα και ένα άνετο και ξεκούραστο περιβάλλον . Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η ορατότητα στο πίσω παρελκόµενο είναι άµεση, κάνοντας έτσι τον χειριστή να νιώθει σαν να κάθετε ακριβώς «από πάνω» του.

Η µικρότερη διάµετρος των µπροστινών τροχών προσφέρει γωνία διεύθυνσης 55°, µε αποτέλεσµα πολύ κλειστές στροφές. Τα Tony διατίθενται µε δύο κινητήρες Deutz, άµεσου ψεκασµού, Common Rail, 4 κυλίνδρων, 16 βαλβίδων, 2924 cc turbo diesel µε ενδιάµεσο ψυγείο. Και για τις δύο εκδόσεις οι διαστάσεις παραµένουν συµπαγείς, µε ελάχιστο πλάτος µόλις 980 mm.

• Tony 8700 V > Μεγίστη ισχύς 75hp στις 2000 σ.α.λ. , ροπή 375 Nm / 1400 σ.α.λ.

• Tony 11700 V > Μεγίστη ισχύς 110hp στις 2000 σ.α.λ., ροπή 420 Nm / 1600 σ.α.λ. Το υδραυλικό σύστηµα προσφέρει έως και 9 ηλεκτρονικά διαχειριζόµενες ανεξάρτητες παροχές διπλής ενεργείας (4 πίσω, 5 στο κέντρο).

Τα µηχανήµατα της Antonio Carraro προσφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ (τηλ. 2310/723793)

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα