Η νέα TTV εµπειρία από την Deutz-Fahr με την ολοκαίνουργια Σειρά 6

Κοινοποίηση:

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καµπίνας και πέντε ολοκαίνουργια µοντέλα περιελάµβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων φοδιάζονται που εξοπλίζονται µε τους δοκιµασµένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.

Η Deutz-Fahr παρουσιάζει πέντε νέα µοντέλα της σειράς 6 TTV µε αδιαβάθµητα κιβώτια ταχυτήτων TTV και κινητήρες 4 και 6 κυλίνδρων µε µέγιστη ισχύ µεταξύ 161 και 192 ίππων. Όλα τα µοντέλα είναι εξοπλισµένα µε συνεχώς µεταβαλλόµενο κιβώτιο ταχυτήτων TTV µε δυνατότητα επιλογής 50 χλµ./ώρα και διατίθενται σε 2 εκδόσεις καµπίνας.

Το συνεχώς µεταβαλλόµενο κιβώτιο ταχυτήτων TTV επιτρέπει 50 χλµ./ώρα µε χαµηλές στροφές του κινητήρα, γεγονός που µειώνει τον θόρυβο και αυξάνει την απόδοση. Επιπλέον, το µικτό βάρος οχήµατος έως 13,5 τόνους επιτρέπει έως και 1 τόνο µεγαλύτερη ικανότητα ωφέλιµου φορτίου σε σχέση µε τα µοντέλα της προηγούµενης γενιάς και οδηγεί έτσι σε λιγότερους κύκλους µεταφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Μονάδα παραγωγής αφιερωμένη στα κιβώτια ταχυτήτων από το ιταλικό γκρουπ Argo Tractors

Τα εγκαίνια του νέου αυτού εργοστασίου πραγματοποιούνται τη χρονιά κατά την οποία η Landini, η μάρκα τρακτέρ που παράγει ο όμιλος, γιορτάζει 140 χρόνια ιστορίας. Η μονάδα φιλοξενείται στην Campagnola και θα αναπτύσσει κιβώτια μετάδοσης για τις μάρκες του γκρουπ.

Kverneland και DAT ενώνουν δυνάμεις για νέα προηγμένα συστήματα ψεκασμού

Η εταιρική συμφωνία μεταξύ του Ομίλου Kverneland και της Dimensions Agri Technologies (DAT) θα την επιταχύνει την εξέλιξη στην αγορά των συστημάτων ψεκασμού ακριβείας, αρχικά με τη συνδρομή της DAT στις μονάδες της Kverneland.

Ιδανική για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα η σειρά Keyline από τη Deutz-Fahr με 75 έως 106 ίππους

Με ένα πακέτο βασικών αλλά λειτουργικών χαρακτηριστικών, τα μοντέλα Keyline 5 είναι τα ιδανικά τρακτέρ για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα, στην αυλή ή ως δεύτερο τρακτέρ για ελαφρές εργασίες σε μεγαλύτερα αγροκτήματα.