Στο δυναμόμετρο του profi το τετρακύλινδρο µοντέλο των 155 ίππων Claas Arion 470

Κοινοποίηση:

Η σειρά Arion 400 αντιπροσωπεύει ένα σηµαντικό ποσοστό των πωλήσεων τρακτέρ της Claas και, µετά την ανανέωση του 2021, η σειρά ολοκληρώνεται µε το Arion 470, το τετρακύλινδρο µοντέλο των 155 ίππων.

Το αρχικό Arion τριών εκδόσεων, 95-115 ίππων µε τον αριθµό 400, βγήκε στα πεδία το 2010, µε µια αναβάθµιση να έρχεται το 2014, για να επεκτείνει τη σειρά σε έξι εκδόσεις και να αυξήσει τη µέγιστη ισχύ στους 140 ίππους. Πράγµατι, οι µηχανικοί της Claas ήταν απασχοληµένοι και σε εγρήγορση, παρουσιάζοντας το τελευταίο Arion 470 που συµπληρώνει τη γκάµα, στο πλαίσιο της ανανέωσης της σειράς 2021, καθώς έγινε η µετάβαση στη Φάση 5.

Αυτό που µπορεί να αποτελέσει έκπληξη, ωστόσο, είναι ότι το Arion 400 είναι στην πραγµατικότητα η πιο δηµοφιλής σειρά του γαλλικού εργοστασίου τρακτέρ στους Γερµανούς αγρότες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασµένοι µε το νέο Arion 470. Κατ΄άλλους, το Arion 400 αντιπροσωπεύει το 20% των πωλήσεων τρακτέρ της Claas στους Βρετανούς και Ιρλανδούς αγρότες, και εντός της σειράς είναι το Arion 440 των 120 ίππων (µέγιστη ισχύς) και το Arion 450 των 135 ίππων, που έχουν αποδειχθεί οι µεγάλοι κερδισµένοι της εταιρείας. Ποια είναι λοιπόν η απήχηση των 470; Στο ερώτηµα αυτό απαντά η δοκιµή του Arion 400 kingpin. Με ώθηση στους 155 ίππους.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Κάθε χρονιά να γίνει χρονιά των µηχανηµάτων

Με έναν στόλο αγροτικών µηχανηµάτων που ξεπερνάει σε ηλικία τα 26 έτη. η ανάγκη για ανανέωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ και είναι ευκαιρία να συνδυαστεί µε τη χρήση των νέων τεχνολογιών, που έχουν µπει στον πρωτογενή τοµέα, σύµφωνα µε τον πρόεδρο του ΣΕΑΜ, Σάββα Μπαλουκτσή.

Συνδυασμοί μηχανημάτων για ακρίβεια σποράς και έως 20% εξοικονόμηση εισροών

Μία ανοιχτή εκδήλωση-ορόσηµο για την βαθύτερη ενσωµάτωση των ολοκληρωµένων συστηµάτων γεωργίας ακριβείας από τους επαγγελµατίες αγρότες της χώρας µας, διοργάνωσε ο ΣΕΑΜ το Σάββατο 2 Νοεµβρίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις και στους αγρούς του Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Λάρισας. Ήταν όλοι εκεί: Αγρότες, γεωτεχνικοί, κατασκευαστές γεωργικών µηχανηµάτων και φοιτητές ώστε να παρακολουθήσουν ζωντανά τις επιδείξεις των νέων τεχνολογιών από τα µέλη του Συνδέσµου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανηµάτων.