Ευημερία και ανάπτυξη όλων των μελών της P J Condellis S.A. το 2024

Κοινοποίηση:

Η P J Condellis S.A. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Σε κλίμα χαράς, τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν ευχές, και να επισημάνουν τη δέσμευσή μας στην ευημερία και την ανάπτυξη όλων των μελών.

O Γιάννης Κοντέλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της P J Condellis s.a. δήλωσε σχετικά: «Είμαι περήφανος που ηγούμαι μιας τόσο εξαιρετικής ομάδας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή της το 2023. Με τις σωστές κινήσεις, πάθος και ενθουσιασμό, καταφέραμε να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο, αποδεικνύοντας ότι με οργανωμένη και ομαδική δουλειά οι στόχοι που βάζουμε μπορούν και πραγματοποιούνται».

Με δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πολλά δώρα, μουσική, χορό, κέφι και φωτογραφίες η εταιρεία έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά, διατηρώντας μια όμορφη παράδοση που ενισχύει το κλίμα θετικής ενέργειας και εκτίμησης προς όλους τους συναδέλφους.

Να σημειωθεί πως το φαγητό που δεν καταναλώθηκε στη φετινή εκδήλωση διατέθηκε στην κοινωνική κουζίνα της ενορίας του Προφήτη Ηλία Ριζούπολης.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνεται πως «Με αισιοδοξία και αφοσίωση στην πορεία μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προωθεί την αλληλεγγύη και την ευημερία».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Nέα γενιά εμπρόσθιων φορτωτών Kubota LK-M για τα M4003, M5002 και M6002

Η τελευταία σειρά LK-M, μια επαναστατική σειρά εμπρόσθιων φορτωτών που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την εμπειρία εργασίας στο χωράφι σε νέα ύψη, φτάνει αναβαθμισμένη, ύστερα από εκτεταμένη έρευνα της εταιρείας.