Ευημερία και ανάπτυξη όλων των μελών της P J Condellis S.A. το 2024

Κοινοποίηση:

Η P J Condellis S.A. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Σε κλίμα χαράς, τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν ευχές, και να επισημάνουν τη δέσμευσή μας στην ευημερία και την ανάπτυξη όλων των μελών.

O Γιάννης Κοντέλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της P J Condellis s.a. δήλωσε σχετικά: «Είμαι περήφανος που ηγούμαι μιας τόσο εξαιρετικής ομάδας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή της το 2023. Με τις σωστές κινήσεις, πάθος και ενθουσιασμό, καταφέραμε να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο, αποδεικνύοντας ότι με οργανωμένη και ομαδική δουλειά οι στόχοι που βάζουμε μπορούν και πραγματοποιούνται».

Με δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πολλά δώρα, μουσική, χορό, κέφι και φωτογραφίες η εταιρεία έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά, διατηρώντας μια όμορφη παράδοση που ενισχύει το κλίμα θετικής ενέργειας και εκτίμησης προς όλους τους συναδέλφους.

Να σημειωθεί πως το φαγητό που δεν καταναλώθηκε στη φετινή εκδήλωση διατέθηκε στην κοινωνική κουζίνα της ενορίας του Προφήτη Ηλία Ριζούπολης.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνεται πως «Με αισιοδοξία και αφοσίωση στην πορεία μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προωθεί την αλληλεγγύη και την ευημερία».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα