Με αέρα ανανέωσης το νέο Zetor Major 80

Κοινοποίηση:

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος TCD 2.9 L4 πετρελαιοκινητήρας της Deutz, που προσφέρει 75 ίππους.

Η Zetor ανανέωσε το μοντέλο της Major 80 με έναν κινητήρα που πληροί πλέον τα πρότυπα εκπομπών Stage V. Ο κινητήρας, ο γνωστός TCD 2.9 L4 της Deutz, διαθέτει φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF), ο οποίος, μαζί με την ανακύκλωση καυσαερίων (EGR) και έναν καταλύτη οξείδωσης ντίζελ (DOC), διασφαλίζει τη συμμόρφωση με το πρότυπο εκπομπών Stage V.

Απλό, αξιόπιστο, οικονομικό

Το πολυχρηστικό Major 80 είναι ένα τρακτέρ, απλό, αξιόπιστο, οικονομικό στην συντήρηση, με χαμηλή κατανάλωση αλλά και δυνατό. Η εφαρμογή του κινητήρα Stage V οδήγησε σε σχεδιαστικές βελτιώσεις στην εισαγωγή αέρα και στην ψύξη του κινητήρα.

Τα αερόφρενα, καθώς και ο μηχανικός έλεγχος των υδραυλικών έχουν επίσης βελτιωθεί. Μαζί με την τελευταία εξέλιξη του κινητήρα έρχεται μια επιλογή από καμπίνες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την πρακτικότητα. Η καμπίνα διατίθεται σε δύο μορφές.

Η πρώτη έρχεται με κανονική οροφή ενώ η δεύτερη έκδοση προσφέρει ηλιοροφή και δομή προστασίας από πτώση αντικειμένων (FOP). Το μοντέλο εξακολουθεί να έχει το ίδιο πλήρως συγχρονισμένο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων με μείωση τριών ταχυτήτων και μηχανική αναστροφή, δίνοντας 12 ταχύτητες προς κάθε κατεύθυνση. Η υδραυλική αντλία αποδίδει 50 λίτρα/λεπτό και διατίθεται επίσης μπροστινή σύνδεση.

Ιδανικό για τον Έλληνα αγρότη

Ένα εργαλείο που προσφέρει την σιγουριά που αναζητεί ο μέσος αγρότης χωρίς πολύπλοκα συστήματα χειρισμού, και χωρίς ακριβά ανταλλακτικά.

Ο Τσέχος «ταγματάρχης» (Major – στα ελληνικά), ήρθε να δώσει την συνέχεια στην ιστορία του και τις υπηρεσίες του, σε αυτούς που καταλαβαίνουν τις ανάγκες τους. Το 80 ίππων τρακτέρ είναι ιδανικό για τον Έλληνα αγρότη που αναζητάει την ιδανική σχέση αξίας και ποιότητας! «Η ∆ΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. εισάγει από το 1955 τους ελκυστήρες Zetor στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.demeter.gr ή στο 210 5155777(ΑΘΗΝΑ) ή 2310 785420 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ή 2410921074 (ΛΑΡΙΣΑ) ή με email στο info@demeter.gr

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».

Προτεινόμενα