Μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας

Κοινοποίηση:

Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας. Η συνεργασία της  P J CONDELLIS S.A. με την Αβερώφειο Σχολή έχει εδραιωθεί μέσα από τη στήριξη και τη συνεισφορά σε πολλαπλά επίπεδα όπως η παραχώρηση του απαραίτητου γεωργικού εξοπλισμού που υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των φοιτητών και η ανακαίνιση και δημιουργία υψηλών προδιαγραφών αίθουσα για την ανάπτυξη του κλάδου Γεωργίας Ακριβείας (Precision Farming).

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της P J CONDELLIS S.A. αναφέρει πως “στην πρόσφατη επίσκεψη της ομάδας  και ειδικότερα της διεύθυνσης του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τους τελειόφοιτους και να εκφράσουμε τη στήριξή μας στις προσπάθειες των φοιτητών και των εκπαιδευτών για την ανάπτυξη του μοναδικού ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον γεωργικό κλάδο. Η αξία της πρακτικής άσκησης και η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική επιτυχία τους, και εμείς είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε σε αυτό το ταξίδι.”

Με αυτή τη συνεργασία, η P J CONDELLIS S.A. επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συνεχή προώθηση της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της δημιουργίας βιώσιμων λύσεων για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Υπογραφή συμφωνία για προμήθεια 7 βυτιοφόρων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την προμήθεια 7 βυτιοφόρων υγρών καυσίμων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας “ΑΙΓΙΣ” και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η P J CONDELLIS S.A. συγχαίρει την Μηλένα Κοντού για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η P J Condellis S.A. συγχαίρει την αθλήτρια Μηλένα Κοντού για την εξαιρετική της επίδοση και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.