Smart οθόνη GFX-1060 στις 12 ίντσες για άνετη και έξυπνη διαχείριση εργασιών

Κοινοποίηση:

Στη γκάμα της Trimble θα βρει κανείς πολλά καινοτόμα προϊόντα, με τη Trimble GPS GFX-1260 να αποτελεί ένα από αυτά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οθόνη της εταιρείας, που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των οθονών βασισμένων στο σύγχρονο λογισμικό Precision-IQ, με νέα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αξιοποιώντας τον δοκιμασμένο δέκτη NAV-900, παρέχει σύνθετες λειτουργίες όπως ισοπέδωση μέσω GPS, μέσω του συστήματος Trimble Field Level II, χαρτογράφηση παραγωγής και άλλα χαρακτηριστικά. Είναι η πιο νέα εμβληματική οθόνη 30,5 εκ. της Trimble Agriculture, βασισμένη σε Android και προορίζεται για το έλεγχο και την εκτέλεση όλων των εργασιών στο χωράφι μέσω της διεπαφής γεωργικών εφαρμογών Precision-IQ.

Η βελτιωμένη ισχύς επεξεργασίας της, η αυξημένη μνήμη και η μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης βοηθά στο να διαπρέπει σε κάθε τύπο γεωργικής επιχείρησης, από εφαρμογές μεγάλων εκτάσεων και καλλιέργειες σε σειρές έως τη διαχείριση των λεπτομερειών μόνιμων και εξειδικευμένων καλλιεργειών.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαρτίου 2024

Βασικά Πλεονεκτήματα

• Το μεγάλο μέγεθος οθόνης φέρνει και μεγάλα κουμπιά για γρήγορη και αξιόπιστη διαχείριση ενός μεγάλου εύρους καθηκόντων εργασίας και στα πιο ανομοιόμορφα τερέν

• Οι διαισθητικές ροές εργασιών είναι εύχρηστες και με σύντομη καμπύλη εκμάθησης

• Συμβατή με πάνω από 10.000 μοντέλα οχημάτων από περισσότερες από 40 μάρκες εξοπλισμού

• Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα επιτρέπει απρόσκοπτη κοινή χρήση δεδομένων σε όλη την επιχείρηση

• Συνδυάστε αυτή την οθόνη με εξοπλισμό της Trimble, δέκτες, συστήματα διεύθυνσης και λύσεις ελέγχου εργαλείων, καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν

Ευχρηστία

Η μονάδα βασίζεται τόσο στο λογισμικό Android όσο και στη διεπαφή Precision-IQ. Η οθόνη εγκαθίσταται εύκολα με ελάχιστη απαίτηση καλωδίωσης στην καμπίνα-και μάλιστα απλά αλλάζετε την οθόνη. Αν αναβαθμίζετε από προηγούμενες οθόνες της σειράς GFX, μπορεί να μεταφέρεται μεταξύ οχημάτων χωρίς φασαρίες, με βάσεις RAM ταχείας μεταφοράς, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ξεκινήσουν τη δουλειά άμεσα. Είναι μια στιβαρή κατασκευή -όπως όλη η σειρά GFX- για τον χειρισμό σχεδόν οποιασδήποτε γεωργικής δραστηριότητας.

Όποτε απαιτείται η εργασία, μέρα ή νύχτα, η οθόνη GFX-1060 παραμένει σταθερά διαθέσιμη για τη δουλειά στο χωράφι, με ελάχιστη απαίτηση συντήρησης και ελαχιστοποιημένο χρόνο εκτός διαθεσιμότητας.Και ακόμα, τα καταφέρνει στα σκληρά περιβάλλοντα, αφού είναι κατασκευασμένη με υψηλές προδιαγραφές IP, για να αντέχει σε τραντάγματα, κραδασμούς, σκόνη και βροχή.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η οθόνη GFX-1060 έχει σχεδιαστεί για να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες των σημερινών αγροτών με μεικτούς στόλους, και αυτοί δεν είναι λίγοι. Διαθέτει υψηλή συμβατότητα με διάφορες μάρκες οχημάτων και εξοπλισμού, περιλαμβανομένων συσκευών ελέγχου γεωργικών εργαλείων που βασίζονται στο ISObus, ενώ μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον προηγμένο ελεγκτή καθοδήγησης NAV-900 είτε με τον οικονομικό ελεγκτή καθοδήγησης NAV-500TM. Η λειτουργικότητά της είναι επεκτάσιμη και μπορεί να συνδυαστεί με άλλο εξοπλισμό ώστε να ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό, τη ροή εργασιών και τις λειτουργικές απαιτήσεις μιας φάρμας οποιουδήποτε μεγέθους.


Περισσότερες πληροφορίες για τη GFX-1060 αλλά και υπόλοιπα προϊόντα της Trimble μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα