Η P J CONDELLIS στηρίζει την αθλήτρια κωπηλασίας Μηλένα Κοντού

Κοινοποίηση:

Η Μηλένα Κοντού αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης, ταλέντου και αθλητικής υπεροχής στο χώρο της κωπηλασίας. Η επίτευξη των εντυπωσιακών της επιδόσεων απαιτεί όχι μόνο ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά και τη στήριξη από εταιρείες που εκτιμούν την αξία του αθλητισμού και το όραμα των νέων ταλαντούχων αθλητών.

Η αθλήτρια αναδείχθηκε ως μια από τις πιο ανερχόμενες προσωπικότητες στον χώρο της κωπηλασίας, κατακτώντας διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν το 2023 αφού κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 το 2023, διαγράφοντας παγκόσμιο ρεκόρ. Επίσης, σε ηλικία μόλις 18 ετών, αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο, μόλις μερικά δευτερόλεπτα πίσω από το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών της Αγγλίας. Για να αποδείξει ότι οι δεξιότητές της δεν ήταν μόνο σε ένα σκάφος και για να ολοκληρώσει μια απίστευτη χρονιά, έσπασε εννέα παγκόσμια ρεκόρ στο εργόμετρο, Concept2 Row Erg.

Η αθλήτρια Μηλένα Κοντού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της P J Condellis S.A., κο Γιάννη Κοντέλλη.

Σπουδαία διεθνής αναγνώριση για την πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, ήταν η ανακήρυξή της, ως κορυφαία αθλήτρια τον Ιανουάριο του 2024, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας.

Η Μηλένα Κοντού κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Ουγγαρία

Με την πρόσφατη κατάκτηση της 2ης θέσης με το αργυρό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στη Ζέγκεντ της Ουγγαρίας η Μηλένα Κοντού και το δίδυμό της στο διπλό σκιφ , Ζωή Φίτσιου προετοιμάζονται  να διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι. Όλη τους η προσοχή στρέφεται στο τριήμερο 19-22 Μαΐου στη Λουκέρνη, που θα δοθούν τα τελευταία δύο διαθέσιμα Ολυμπιακά εισιτήρια στην κατηγορία του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Στόχος τους να μπορέσουν να πάρουν την 3η Ολυμπιακή πρόκριση της Ελληνικής κωπηλασίας  για το Παρίσι 2024 και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να βρεθούν στους Ολυμπιακούς.

Στην P J CONDELLIS SA, πιστεύουμε ότι η υποστήριξη της νέας γενιάς αθλητών είναι καθοριστική για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Μηλένα θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και θα είναι πηγή έμπνευσης για πολλά νέα παιδιά.

*Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε τη Μηλένα Κοντού κατά την προετοιμασία και προπόνηση της με το λογότυπο της εταιρείας P J Condellis S.A.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από την Seederal έρχεται το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Μεγαλύτερα δεμάτια, λιγότερο φιλμ και περισσότερη οικονομία

Οι περισσότερες εκµεταλλεύσεις διαθέτουν πλέον ένα µέσο χειρισµού βαρύτερων δεµάτων. Πράγµα που γεννά το ερώτηµα: εάν αυξήσετε τη διάµετρο της µπάλας, µπορείτε να εξοικονοµήσετε χρήµατα για περιτύλιξη; Οι δοκιμαστές του profi μαζί µε την Krone δίνουµε την απάντηση.

Μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας

Η P J CONDELLIS S.A., διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα.