Σπορά ακριβείας και σε μεγαλύτερη έκταση από τα Axis VS PRO ISObus της Kuhn

Κοινοποίηση:

Με την τεχνολογία Optipoint PRO για μεγαλύτερη ακρίβεια συστήνονται οι νέοι σπορείς Axis VS PRO ISObus της Kuhn Farm Machinery, ακόμα και όταν το όχημα στρίβει στην άκρη του αγροκτήματος.

Μέσω της τεχνολογίας Optipoint PRO, το μοτίβο σποράς και το σημείο πτώσης του περάσματος του κεφαλαριού τροποποιούνται, ώστε να έρθουν προς το κέντρο του χωραφιού, και να καλύπτουν μεγαλύτερη έκταση. Έτσι, αυξάνεται το πλάτος εργασιών των πλευρικών δίσκων και επιτρέπεται στον εξωτερικό δίσκο να λειτουργεί την τεχνολογία σποράς στην άκρη του χωραφιού.

Ως εκ τούτου, δημιουργείται ένα πιο πλατύ εσωτερικό κεφαλάρι, επιτρέποντας στους σπορείς να παύουν την λειτουργία τους νωρίτερα, όταν πραγματοποιούν τα περάσματα από το χωράφι. Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογία αυτή είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για ανώμαλα εδάφη και σύντομες εργασίες, ενώ ειδικές ρυθμίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα χαρακτηριστικά του λιπάσματος, με μια αύξηση μέχρι και +4% του σημείου πτώσης, ή έως και +60% στον ρυθμό εφαρμογής.

Το Optipoint Pro επιτρέπει και την πλευρική διανομή, η οποία κατά τον ειδικό σε προϊόντα αρότρων και υπηρεσιών διασύνδεσης της Kuhn, Edd Fanshawe πρέπει να προσαρμόζεται στα πλάτη εργασιών, τον τύπο των προϊόντων και των ρυθμίσεων των δίσκων, καθώς και στον ρυθμό και το σημείο πτώσης, ώστε να διασφαλίσει την εφαρμογή σε αυξημένα πλάτη εργασιών και στην διατήρηση του μοτίβου σποράς.

Η τεχνολογία είναι συμβατή με όλα τα τερματικά ISObus, και μια μελλοντική αναβάθμιση θα επιτρέψει στους χρήστες να βλέπουν ακριβείς χάρτες μέσω του Optipoint PRO

Πληροφορίες από Profi.co

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

Η Massey Ferguson αποκάλυψε τα ισχυρότερα τρακτέρ της γκάµας µηχανηµάτων της, τη Σειρά 9S µε αποδόσεις 285 έως 425 ίππων. ∆ιαθέτει καινοτόµο σχεδιασµό Protec-U και σχεδιάστηκαν για απόδοση, άνεση και νέα επίπεδα

Ώθηση εκατομμυρίων και εξευρωπαϊσμός για το ηλεκτρικό Monarch MK-V

Με αυτή την τελευταία χρηματοδότηση, η εταιρεία πίσω από το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό και ευφυές τρακτέρ MK-V, με δυνατότητα επιλογής ανθρώπινης παρέμβασης ή όχι, εδραιώνει τη θέση της ως ηγέτης στο χώρο, ενώ βάζει πλώρη για την ευρωπαϊκή αγορά.

Στιβαρή, εύκολη και κατάλληλη για όλη τη σεζόν η νέα πρέσα FB 3125 της Kuhn

Η εταιρεία συμπληρώνει με το μοντέλο αυτό την γκάμα των μηχανημάτων χορτονομής, τα οποία αποτελούν λύση για μικρές και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις που παράγουν τη δική τους χορτονομή σε δεμάτια.