Στο δυναμόμετρο του profi το τετρακύλινδρο µοντέλο των 155 ίππων Claas Arion 470

Κοινοποίηση:

Η σειρά Arion 400 αντιπροσωπεύει ένα σηµαντικό ποσοστό των πωλήσεων τρακτέρ της Claas και, µετά την ανανέωση του 2021, η σειρά ολοκληρώνεται µε το Arion 470, το τετρακύλινδρο µοντέλο των 155 ίππων.

Το αρχικό Arion τριών εκδόσεων, 95-115 ίππων µε τον αριθµό 400, βγήκε στα πεδία το 2010, µε µια αναβάθµιση να έρχεται το 2014, για να επεκτείνει τη σειρά σε έξι εκδόσεις και να αυξήσει τη µέγιστη ισχύ στους 140 ίππους. Πράγµατι, οι µηχανικοί της Claas ήταν απασχοληµένοι και σε εγρήγορση, παρουσιάζοντας το τελευταίο Arion 470 που συµπληρώνει τη γκάµα, στο πλαίσιο της ανανέωσης της σειράς 2021, καθώς έγινε η µετάβαση στη Φάση 5.

Αυτό που µπορεί να αποτελέσει έκπληξη, ωστόσο, είναι ότι το Arion 400 είναι στην πραγµατικότητα η πιο δηµοφιλής σειρά του γαλλικού εργοστασίου τρακτέρ στους Γερµανούς αγρότες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασµένοι µε το νέο Arion 470. Κατ΄άλλους, το Arion 400 αντιπροσωπεύει το 20% των πωλήσεων τρακτέρ της Claas στους Βρετανούς και Ιρλανδούς αγρότες, και εντός της σειράς είναι το Arion 440 των 120 ίππων (µέγιστη ισχύς) και το Arion 450 των 135 ίππων, που έχουν αποδειχθεί οι µεγάλοι κερδισµένοι της εταιρείας. Ποια είναι λοιπόν η απήχηση των 470; Στο ερώτηµα αυτό απαντά η δοκιµή του Arion 400 kingpin. Με ώθηση στους 155 ίππους.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Προτεινόμενα

Eργασία ελάχιστης παρέμβασης με την τεχνολογία LiDAR στα χορτοδετικά Case

Η Case IH παρουσίασε τον αυτοματισμό αυτό στο Ορλάντο της Φλόριντα (2024 NCBA Cattle Con) και επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς χέρια σε σταθερά μεγάλα τετράγωνα χορτοδετικά ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του χειριστή.