Πάτησαν Θεσσαλονίκη τα τελευταία μοντέλα τρακτέρ και μηχανημάτα της Massey Ferguson

Κοινοποίηση:

Με το δεξί ξεκίνησε η περιοδεία MF eXperience Tour που φέρνουν στην Ελλάδα η Massey Ferguson και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου για να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα τελευταία μοντέλα γεωργικών ελκυστήρων και μηχανημάτων, και τις καινοτόμες λύσεις που έχει να προσφέρει η εταιρεία.

Στον χώρο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα τελευταία μοντέλα της Massey Ferguson και να δουν τα πλέον καινοτόμα τρακτέρ και τις τελευταίες τεχνολογίες που διαθέτουν, όπως σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου.

Για να απαντήσουν στις ερωτήσεις όσων παρευρέθηκαν και θα παρευρεθούν στην MF eXperience, στον χώρο της εκδήλωσης βρίσκονται εξειδικευμένα στελέχη της Massey Ferguson, που θα κατευθύνουν τους επισκέπτες σχετικά με τις τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, καθώς και για τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

Πέρα από την παρουσίαση των νέων οχημάτων, η έκθεση περιλαμβάνει ζωντανές επιδείξεις των μηχανημάτων και του εξοπλισμού της εταιρείας δίνοντας στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να δουν από κοντά και σε πραγματικές συνθήκες της απόδοση τους.

Τέλος, η Massey Ferguson παρουσιάζει και την τελευταία σειρά γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού που έχει να προσφέρει στους αγρότες και έχει ετοιμάσει παρουσιάσεις και διαδραστικά εργαστήρια, που καλύπτουν εύρος θεμάτων όπως η διαχείριση δεδομένων καλλιέργειας, οι ψηφιακές πλατφόρμες και η χρήση της τεχνολογίας για την υποστήριξη της γεωργικής παραγωγής.

Το MF eXperience Tour θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, πριν ταξιδέψει για την Καρδίτσα από την Τρίτη 29 Οκτώβρη μέχρι και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

 

Η είσοδος στο MF eXperience Tour είναι δωρεάν και απαιτείται απλώς η επικοινωνία με αντιπρόσωπο της Massey Ferguson για την πρόσκληση ή αποστολή μηνύματος στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Επίσης όσοι το επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Καπίδης Ιωάννης: 6936857261

Θεσσαλονίκη

Τραγιάννης Γιώργος: 6948043002

Καρδίτσα

Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος: 6974008766

Αναλυτικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών της έκθεσης έχει ως εξής:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
24 Οκτώβρη 09:00-13:00 / 14:30-18:30 29 Οκτώβρη  09:00-13:00 / 14:30-18:30
25 Οκτώβρη 09:00-14:00    30 Οκτώβρη  09:00-13:00 / 14:30-18:30
  31 Οκτώβρη 09:00-13:00 / 14:30-18:30
1 Νοεμβρίου 09:00-14:00
 
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Volkswagen Amarok 2024: Προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών με σκληροτράχηλο DNA

H δεύτερη γενιά του VW Amarok προσφέρει ένα προηγµένο σύνολο χαρακτηριστικών, µε πάνω από 25 συστήµατα υποβοήθησης οδηγού, online υπηρεσίες, αποδοτικούς κινητήρες, σε µία σκληροτράχηλη «συσκευασία» που φέρει το σαφές σχεδιαστικό DNA της Volkswagen.

Το AT450X των Bobcat και Agtonomy είναι ηλεκτρικό και αυτόνομο στον αμπελώνα

Το αρθρωτό μηχάνημα τροφοδοτείται από αντικαταστάσιμες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται χωρίς διακοπές φόρτισης, με την Bobcat να ισχυρίζεται ότι ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να φτάσει τις 10 ώρες ανά μπαταρία.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Οδηγός αγοράς για τα μικρά τρακτέρ στην Ελλάδα, ακόμη πιο ισχυρά τα δενδροκομικά

Τις δυνατότητες της µηχανικής δοκιµάζουν χρόνο µε το χρόνο τα δενδροκοµικά τρακτέρ τα οποία αν και γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά, οι κατασκευαστές καταφέρνουν να τα διαµορφώσουν ακόµη πιο συµπαγή και ευέλικτα. Στη χώρα µας τα specialty τρακτέρ καταλαµβάνουν το µεγαλύτερο ποσοστό στα µερίδια αγοράς, µε τους επίσηµους εισαγωγείς να φροντίζουν να έχουν άµεσα στη διάθεση των Ελλήνων αγροτών ό,τι πιο προηγµένο βγαίνει από τα εργοστάσια.