Ιδανικός για κλειστούς χώρους και με μηδενικούς ρύπους ο ηλεκτρικός χειριστής Merlo TFe43.7

Κοινοποίηση:

Ο ηλεκτρικός τηλεσκοπικός χειριστής TFe43.7 της Merlo έλαβε «αναφορά» από τον διαγωνισμό τεχνολογικής καινοτομίας της EIMA 2024, και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην διεθνή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 10 Νοεμβρίου στην Μπολόνια.

Ο τηλεσκοπικός χειριστής της Merlo διαθέτει ένα «χέρι» 7 μέτρων και μπορεί να ανασηκώσει μέχρι και 4,3 τόνους, ενώ είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί ιδανικά ακόμα και σε κλειστούς χώρους, όπως σε στάβλους και σε αποθήκες, χωρίς να παράγονται ζημιογόνα για το περιβάλλον αέρια και ηχορύπανση.

Το TFe43.7 αποτελεί μέρος της σειράς Generation Zero που έχει ως στόχο της την επίτευξη μηδενικής κατανάλωσης καυσίμων, μηδενικών ήχων και δονήσεων και μηδενικών εκπομπών προς το περιβάλλον και πλέον φέρει πιστοποίηση της βιωσιμότητας, της αποτελεσματικότητας και της προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρει από την EIMA.

Όπως και τα υπόλοιπα μηχανήματα της σειράς Generation Zero το TFe43.7 βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: την βέλτιστη λειτουργία,την  άνεση, την ασφάλεια του χειριστή και την αποτελεσματικότητα. Οι μπαταρίες του οχήματος του παρέχουν αυτονομία για οκτώ ώρες και για την επαναφόρτιση του απαιτούνται περίπου 3,5 ώρες. Η μέγιστη ταχύτητα του οχήματος αγγίζει τα 33 χλμ την ώρα και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO), σύμφωνα με την Merlo είναι μικρότερο από αυτό μιας συμβατικής μηχανής.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας, Paolo Merlo, σκοπός της εταιρείας είναι μέσω της σειράς Generation Zero, να κατασκευάσει μηχανές που όχι μόνο μειώνουν την ηχορύπανσης και την χρήση καυσίμων, αλλά παρέχουν και εξαιρετική απόδοση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα