Αύξηση ικανοτήτων και απλούστευση της εργασίας υπόσχονται τα νέα Avant 855i

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Με την ίδια ανυψωτική ικανότητα και το ίδιο ύψος με το ισχυρότερο μοντέλο (860i) της σειράς Avant 800, το νέο 855i διαφέρει στο ότι είναι ένας απλούστερος φορτωτής μονής ταχύτητας, ενώ μοιράζεται το μοτέρ Kohler KDI και άλλα μέρη με το κορυφαίο μοντέλο 860i.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Σεπτεμβρίου 2024

Ανυψώνοντας σημαντικά περισσότερο από τον Avant 755, το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο μονής ταχύτητας, το 855i, μοιράζεται τον κινητήρα Stage V Kohler KDI, τις αντλίες και τα ηλεκτρικά και μηχανικά εξαρτήματα με το κορυφαίο μοντέλο. Η βοηθητική υδραυλική ροή, οι εξωτερικές διαστάσεις και οι επιλογές είναι επίσης ίδιες με του 860i. Εκεί που διαφέρει είναι τα μοτέρ μονής ταχύτητας (625 κ.εκ.) της Poclain.

Το Avant 855i λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εργασίες σε αγροκτήματα όπου μεταφέρονται βαριά φορτία και οι μεταβάσεις από το ένα μέρος στο άλλο δεν είναι μεγάλες. Φτάνοντας σε τελική ταχύτητα 15 χλμ./ώεα, το 855i είναι ιδανικό για χρήστες που επιθυμούν την ανυψωτική ικανότητα, το ύψος και τις ισχυρές δυνάμεις έλξης της σειράς 800, αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν επιπλέον για την ταχύτητα, αν δεν τη χρειάζονται.

Οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά το απλούστερο σύστημα κίνησης λέγεται ότι μειώνει σημαντικά το κόστος του 855i σε σύγκριση με το Avant 860i δύο ταχυτήτων. Το Avant 845 με μία ταχύτητα είναι επίσης νέο. Το εν λόγω μηχάνημα μοιράζεται τα ηλεκτρικά και τα μηχανικά εξαρτήματά του με το 850 και τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα Kubota V2403 (Stage IIIa).

Και πάλι, η απλή έκδοση μίας ταχύτητας και οι κινητήρες Poclain λέγεται ότι παρέχουν τη δύναμη έλξης και την υψηλή ανυψωτική ικανότητα του μηχανήματος της σειράς 800 με χαμηλότερο κόστος. Η μέγιστη ταχύτητα εδώ είναι 12 χλμ./ώρα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.

Προτεινόμενα