Με ειδική εκδήλωση σε λίγους πελάτες η παράδοση των πρώτων φιναλίστ Valtra S

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η έκτη γενιά των ισχυρών τρακτέρ που παράγονται στη Φινλανδία βρέθηκε στο επίκεντρο μιας μεγάλης εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 40 πελάτες από όλο τον κόσμο.

Η πολυσυζητημένη σειρά S Series που ο Φινλανδός κατασκευαστής ονομάζει «The Boss» έφτασε και περισσότερα από 40 άτομα από όλον τον κόσμο βρέθηκαν σε μια ειδική εκδήλωση κυκλοφορίας τους. Η Valtra αποφάσισε να το γιορτάσει με τον δικό της τρόπο, στο εργοστάσιο του Suolahti, διοργανώνοντας μια μεγάλη συλλογική εκδήλωση για την παράδοση των πρώτων κλειδιών του τρακτέρ σε «VIP» πελάτες. Το S Series S416 είναι ένας από τους φιναλίστ για το βραβείο Τρακτέρ της Χρονιάς 2025 στην κατηγορία Υψηλής Ισχύος.

Το τρακτέρ, με ισχύ που κυμαίνεται από 280 έως 425 ίππους, είναι εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργίες έξυπνης γεωργίας που περιμένουν οι μεγάλοι αγρότες, οι εργολάβοι και άλλοι πελάτες για την αύξηση της παραγωγικότητας. Δεδομένου ότι η έκτη γενιά της σειράς S κατασκευάζεται πλέον στη Φινλανδία, ολόκληρη η σειρά S Series μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως μέσω του στούντιο Unlimited της μάρκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Valtra διοργάνωσε ειδικό πρόγραμμα για τους πελάτες που αγόρασαν τους πρώτους ελκυστήρες της σειράς S. Αυτές περιελάμβαναν μια προσωπική τελετή παράδοσης κλειδιών για τους ιδιοκτήτες, εμπειρίες οδήγησης, μια ολοκληρωμένη δοκιμαστική οδήγηση με έμφαση στην έξυπνη γεωργία και περιηγήσεις στο εργοστάσιο.

Στο Suolahti η Valtra έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις και ήθελε φυσικά να δείξει πως αυτές οι επενδύσεις έχουν αποδώσει καρπούς όσον αφορά τη διασφάλιση της ποιότητας, τον χρόνο παραγωγής και τη βιωσιμότητα. «Πραγματοποιήσαμε αυτές τις σημαντικές επενδύσεις στην τεχνολογία και τις εγκαταστάσεις στο εργοστάσιο Suolahti για να βελτιώσουμε την ποιότητα του προϊόντος, όπως φαίνεται στη σειρά S, και τη βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων μας, καθώς και την άνεση και την ασφάλεια της ομάδας μας. Γνωρίζουμε ότι η βιωσιμότητα είναι σημαντική για τους πελάτες μας και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της βιώσιμης παραγωγής». Αυτό είναι το σχόλιο της Tiina Herlevi, Διευθύντριας Παραγωγής της Valtra EME.

Η ημέρα παράδοσης της Σειράς S σηματοδοτεί την έναρξη της εμπειρίας ιδιοκτησίας της Σειράς S για πολλούς πελάτες, ωστόσο, ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Valtra EME Matti Tiitinen τονίζει τη σημασία της συνεχιζόμενης σχέσης με τους πελάτες της Valtra: «Είμαστε υπερήφανοι που προσκαλέσαμε τους πρώτους πελάτες της έκτης γενιάς της Σειράς S στις εγκαταστάσεις μας στη Φινλανδία», λέει. Γνωρίζουμε ότι έχουν ένα φανταστικό μηχάνημα και ότι, χάρη στις επενδύσεις που κάνουμε στο επαγγελματικό δίκτυο αντιπροσώπων μας όσον αφορά τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το εμπορικό σήμα, θα συνεχίσουν να έχουν την καλύτερη εμπειρία με το τρακτέρ για τα επόμενα χρόνια».

Τα κυριότερα σημεία αυτής της αποκλειστικής εκδήλωσης θα μεταδοθούν στο κανάλι της Valtra στο YouTube στις 10 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, τα μέλη του διαδικτυακού ακροατηρίου θα μπορούν επίσης να υποβάλλουν ερωτήσεις ζωντανά.

Πληροφορίες από Trattoriweb

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

To βαγόνι Schuitemaker Siwa της SVgroup πιο άνετο και τεχνολογικά προηγμένο

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του νέου Schuitemaker Rapide πέρυσι στην Agritechnica, η SVgroup εισέρχεται τώρα στην αγορά με άλλη μια νέα καινοτομία. Το ανανεωμένο Siwa θα παρουσιαστεί στην AgroTechniek Holland στο Biddinghuizen κατά 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Νέα σειρά τεσσάρων χορτοδετικών F5 σταθερού θαλάμου από την McHale

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος της επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα F5-540, F5-550, F5-560 και F5-560 Plus, με το τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας διαθέτοντας πλήρως αυτόματο δέσιμο με φιλμ.

«Ανοιχτές Πόρτες» ετών 25 φέτος για την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με εγκαίνια στην Ορεστιάδα

Τα 25 χρόνια «Ανοιχτές Πόρτες» γιόρτασε φέτος η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ µαζί µε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – θεσµό του αγροτικού κλάδου η οποία πραγµατοποιήθηκε σε ένα επετειακό τριήµερο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ορεστιάδα στις 7-8-9 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα.

Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Επένδυση 70 εκατ. ευρώ από την AGCO για υβριδικούς, ηλεκτρικούς και εναλλακτικού καυσίμου κινητήρες

Η επένδυση ύψους 70 εκατ. ευρώ θα επιτρέψει επίσης στις εγκαταστάσεις του Linnavuori την επέκταση της κατασκευής εξαρτημάτων CVT για τα τρακτέρ του ομίλου (Fendt, Massey Ferguson και Valtra), με σχέδια για την παραγωγή περισσότερων εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης υψηλής ακρίβειας.