Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Κοινοποίηση:

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεση.

Τα µοντέλα 5 DF platform MY24 προσφέρουν ένα πακέτο επιλογών που συνήθως υπάρχουν µόνο στις εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών µε καµπίνα. Η οικογένεια περιλαµβάνει πέντε µοντέλα, µε ισχύ από 91 έως 116 ίππους εξοπλισµένα µε κινητήρες FARMotion 35 και 45 Stage V. ∆ιατίθενται διάφορες επιλογές εξοπλισµού µετάδοσης, από ένα απλό πλήρως µηχανικό κιβώτιο 12+12 σχέσεων µέχρι το υπερσύγχρονο κιβώτιο 45+45 σχέσεων µε PowerShuttle και HML Powershift 3 βηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Απριλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Το καλύτερο Case IH που έχει δοκιµαστεί ποτέ στο profi είναι το Puma 260 CVXDrive

Ξετυλίγει όλα τα µυστικά του, και… γενικά είναι το καλύτερο Case IH που έχει δοκιµαστεί ποτέ στο profi. ∆ιαβάστε για το νέο Puma 260 CVXDrive και µάθετε τι µας άρεσε και τι όχι, µια και πρόκειται για ένα αρκετά ιδιαίτερο µοντέλο.

Υπογραφή συμφωνία για προμήθεια 7 βυτιοφόρων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την προμήθεια 7 βυτιοφόρων υγρών καυσίμων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας “ΑΙΓΙΣ” και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Πιο προσιτά στην αγορά θέλει ο όμιλος CNH τα τρακτέρ βιομεθανίου και τη γεωργία ακριβείας

Η CNH Capital, ο «μοχλός» χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH, προσφέρει μειωμένο κόστος χρηματοδότησης στους πελάτες που θα παραγγείλουν βιώσιμο εξοπλισμό το 2024 στην Ευρώπη, πιθανώς

Ιδανική για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα η σειρά Keyline από τη Deutz-Fahr με 75 έως 106 ίππους

Με ένα πακέτο βασικών αλλά λειτουργικών χαρακτηριστικών, τα μοντέλα Keyline 5 είναι τα ιδανικά τρακτέρ για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα, στην αυλή ή ως δεύτερο τρακτέρ για ελαφρές εργασίες σε μεγαλύτερα αγροκτήματα.