Συμμαχία αυτονομίας των Amazone, Claas, AgXeed προσφέρει νέες δυνατότητες στα συμβατικά τρακτέρ

Κοινοποίηση:

Η AgXeed, η Amazone και η Claas προωθούν καθολικά τις αυτόνοµες λύσεις τους που θα µπορούσαν να ωφελήσουν όλους τους κατασκευαστές, δηµιουργώντας το δίκτυο 3Α που απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασίες.

Ενώ αρχικά ξεκίνησε µε ένα τρακτέρ µε δύο ερπύστριες, η AgXeed διαθέτει τώρα τρία διαφορετικά µοντέλα. Από την ίδρυσή της, η ολλανδική νεοφυής επιχείρηση βασίζεται στο ISObus για να επιτρέψει σε άλλες εταιρείες να αναπτύξουν αυτόνοµα εργαλεία και µηχανήµατα που µπορούν όχι µόνο να συνεργαστούν µε το ροµπότ της, αλλά και να προσθέσουν επιπλέον λειτουργίες.

Αυτό το άνοιγµα στην έρευνα και την ανάπτυξη είχε ως αποτέλεσµα οι AgXeed, Amazone και Class να συνεργαστούν και να σχηµατίσουν το δίκτυο 3A (Advanced Automation and Autonomy). Επιπλέον, η Amazone και η Claas είναι αµφότερες επενδυτές στην AgXeed. Στόχος του 3A είναι η περαιτέρω ανάπτυξη αυτοµατοποιηµένων λύσεων υψηλής αυτονοµίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της γεωργίας.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Απριλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Στα χέρια του Αγρότη της Χρονιάς Μιλτιάδη Χαρένη το νέο Amazon UX4200

Γνωστός για την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην αγροτική επιχείρηση που διατηρεί στη Νέα Γωνιά, Χαλκιδικής η επιλογή του Μιλτιάδη Χαρένη να συνεργαστεί για ακόµη µία φορά µε την Γ. Ι Αντωνάκης ΑΒΕΕ για την αγορά ενός ψεκαστικού παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.