Εστίαση σε δύναμη και νέες τεχνολογίες για τα ανανεωμένα John Deere 5M του 2024

Κοινοποίηση:

Λειτουργίες AutoTrac, ένα νέο μοντέλο 135 ίππων και νέα κιβώτια PowrQuad PLUS και Powr8 συνθέτουν, μεταξύ άλλων, την αναβαθμισμένη γκάμα των δημοφιλών για πεδίο και δρόμο 5M.

Διαθέσιμο με νέα κιβώτια ταχυτήτων και ενσωματωμένες λειτουργίες AutoTrac στο ταμπλό, το νέο John Deere 5M ταιριάζει καλύτερα στο χωράφι, στην αυλή και στο δρόμο. Το μοντέλο 5M 130, που προστέθηκε στη σειρά, διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της ανώτερης κατηγορίας ισχύος με μέγιστη ισχύ έως 135 ίππους.

Οι νέες επιλογές μετάδοσης PowrQuad PLUS και Powr8 επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Αυτό όμως επιτρέπει ταυτόχρονα στους χειριστές να έχουν στη διάθεσή τους συνεχή έλξη ισχύος με ομαλές αλλαγές ταχυτήτων εντός της επιλεγμένης ομάδας.

Επιπλέον, ένα κουμπί στο μοχλό εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητο συμπλέκτη κατά την αλλαγή μεταξύ ομάδων. Χάρη στη λειτουργία EcoShift, το τρακτέρ 5M μειώνει τις στροφές για εξοικονόμηση καυσίμου, ενώ παρέχει επαρκή ισχύ για την εκτέλεση εργασιών μεταφοράς με ταχύτητα έως 40 χλμ./ώρα.

Η ενσωμάτωση του AutoTrac στον πίνακα οργάνων, ένα χαρακτηριστικό στην οθόνη Corner Post Display της σειράς 6M, ενισχύει την ακρίβεια και την αποδοτικότητα ελαχιστοποιώντας τις επικαλύψεις κατά τη διάρκεια των εργασιών σε χωράφια και χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Το σύστημα καθοδήγησης βοηθά να παραμείνετε στην πορεία σας σε εργασίες πεδίου σε ευθεία γραμμή. Η αναβάθμιση σε πιο εξελιγμένες λειτουργίες καθοδήγησης με μια οθόνη γενικής χρήσης G5 είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή. Τέλος, με συμπαγή ακτίνα στροφής 4,1 μέτρων, η σειρά 5M της John Deere παρέχει ευελιξία, ούσα τώρα ακόμα πιο κατάλληλη για εργασίες στην αυλή και για εφαρμογές όπως το τάισμα των ζώων σε περιορισμένους χώρους.

Το χαμηλό καπό και το μεγάλο παράθυρο οροφής προσφέρουν στους χειριστές άριστη ορατότητα, ειδικά για εργασίες με εμπρόσθιο φορτωτή. Η σειρά 5M διαθέτει τη λειτουργία προγνωστικής ανάλυσης «Expert Alerts», η οποία επιτρέπει την έγκαιρη αναγνώριση των απαιτούμενων αναγκών συντήρησης. Αυτό ενισχύει περαιτέρω τη λειτουργική αξιοπιστία και ελαχιστοποιεί τον απροσδόκητο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Σπαρτική Lemken Solitair DT: Βγάζει τα µεγάλα όπλα

Η Lemken ολοκλήρωσε τη σειρά Solitair DT με την προσθήκη ενός εννιάμετρου μοντέλου με πλάτος κάτω των 3,0 μ. και ύψος 4,0 μ. Ρίχνουμε μια ματιά στο πεδίο και μαθαίνουμε τις λεπτομέρειες.

Claas: Το «Success Story» των 500.000 θεριζοαλωνιστικών και οι επετειακές εκδόσεις

Η CLAAS από το 1936 «κλειδώνει» ένα ορόσημο κατασκευής 500.000 θεριζοαλωνιστικών, κάτι που θα φέρει και αισθητική διαφοροποίηση στα ειδικά επετειακά μοντέλα LEXION, TRION, EVION και DOMINATOR, τα οποία θα παρουσιαστούν σε διάφορες εμπορικές εκθέσεις και επιδείξεις.

Προτεινόμενα

Με μεγάλες αλλαγές το 2024 η σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Farmlift της Case IH

Η οικογένεια Farmlift θα διατίθεται σε επτά μοντέλα, με αντλία ροής 160 λ./λ., νέα έξυπνα υδραυλικά χαρακτηριστικά, ηλεκτροϋδραυλικό φορέα εργαλείων και πολλαπλές αναβαθμίσεις άνεσης και λειτουργίας εντός της καμπίνας.

Με πλάτος βραχίονα έως 36 μέτρα, JDLink και POWRSPRAY το ψεκαστικό John Deere 300M

Ανταποκρινόμενο στις τελευταίες τάσεις που ορίζει ο τομέας του ψεκασμού, το 300Μ μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των αυτοκινούμενων ψεκαστικών με συστήματα γεωργίας ακριβείας και ένα βιώσιμο τρόπο εργασίας που σέβεται το περιβάλλον.

Παγκόσμια πρεμιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές John Deere Τ5/T6

Οι δύο νέες σειρές εκτείνονται σε 8 συνολικά μοντέλα με ισχύ από 305 έως 466 ίππους, διαθέτουν υπερσύγχρονη καμπίνα από την X9 και πλήθος τεχνολογιών ακριβείας αναφορικά με τη συγκομιδή και άνεση του χειριστή.