Εστίαση σε δύναμη και νέες τεχνολογίες για τα ανανεωμένα John Deere 5M του 2024

Κοινοποίηση:

Λειτουργίες AutoTrac, ένα νέο μοντέλο 135 ίππων και νέα κιβώτια PowrQuad PLUS και Powr8 συνθέτουν, μεταξύ άλλων, την αναβαθμισμένη γκάμα των δημοφιλών για πεδίο και δρόμο 5M.

Διαθέσιμο με νέα κιβώτια ταχυτήτων και ενσωματωμένες λειτουργίες AutoTrac στο ταμπλό, το νέο John Deere 5M ταιριάζει καλύτερα στο χωράφι, στην αυλή και στο δρόμο. Το μοντέλο 5M 130, που προστέθηκε στη σειρά, διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της ανώτερης κατηγορίας ισχύος με μέγιστη ισχύ έως 135 ίππους.

Οι νέες επιλογές μετάδοσης PowrQuad PLUS και Powr8 επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Αυτό όμως επιτρέπει ταυτόχρονα στους χειριστές να έχουν στη διάθεσή τους συνεχή έλξη ισχύος με ομαλές αλλαγές ταχυτήτων εντός της επιλεγμένης ομάδας.

Επιπλέον, ένα κουμπί στο μοχλό εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητο συμπλέκτη κατά την αλλαγή μεταξύ ομάδων. Χάρη στη λειτουργία EcoShift, το τρακτέρ 5M μειώνει τις στροφές για εξοικονόμηση καυσίμου, ενώ παρέχει επαρκή ισχύ για την εκτέλεση εργασιών μεταφοράς με ταχύτητα έως 40 χλμ./ώρα.

Η ενσωμάτωση του AutoTrac στον πίνακα οργάνων, ένα χαρακτηριστικό στην οθόνη Corner Post Display της σειράς 6M, ενισχύει την ακρίβεια και την αποδοτικότητα ελαχιστοποιώντας τις επικαλύψεις κατά τη διάρκεια των εργασιών σε χωράφια και χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Το σύστημα καθοδήγησης βοηθά να παραμείνετε στην πορεία σας σε εργασίες πεδίου σε ευθεία γραμμή. Η αναβάθμιση σε πιο εξελιγμένες λειτουργίες καθοδήγησης με μια οθόνη γενικής χρήσης G5 είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή. Τέλος, με συμπαγή ακτίνα στροφής 4,1 μέτρων, η σειρά 5M της John Deere παρέχει ευελιξία, ούσα τώρα ακόμα πιο κατάλληλη για εργασίες στην αυλή και για εφαρμογές όπως το τάισμα των ζώων σε περιορισμένους χώρους.

Το χαμηλό καπό και το μεγάλο παράθυρο οροφής προσφέρουν στους χειριστές άριστη ορατότητα, ειδικά για εργασίες με εμπρόσθιο φορτωτή. Η σειρά 5M διαθέτει τη λειτουργία προγνωστικής ανάλυσης «Expert Alerts», η οποία επιτρέπει την έγκαιρη αναγνώριση των απαιτούμενων αναγκών συντήρησης. Αυτό ενισχύει περαιτέρω τη λειτουργική αξιοπιστία και ελαχιστοποιεί τον απροσδόκητο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από την Seederal έρχεται το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Nέα γενιά εμπρόσθιων φορτωτών Kubota LK-M για τα M4003, M5002 και M6002

Η τελευταία σειρά LK-M, μια επαναστατική σειρά εμπρόσθιων φορτωτών που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την εμπειρία εργασίας στο χωράφι σε νέα ύψη, φτάνει αναβαθμισμένη, ύστερα από εκτεταμένη έρευνα της εταιρείας.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Με υπογραφή GUSS και John Deere το πρώτο αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό

GUSS και John Deere συνεργάστηκαν και, απ΄ότι φαίνεται, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αυτοκινούμενο, ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό, το οποίο κινείται αυτόνομα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην έκθεση World Ag Expo 2024.