Πιο προσιτά στην αγορά θέλει ο όμιλος CNH τα τρακτέρ βιομεθανίου και τη γεωργία ακριβείας

Κοινοποίηση:

Η CNH Capital, ο «μοχλός» χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH, προσφέρει μειωμένο κόστος χρηματοδότησης στους πελάτες που θα παραγγείλουν βιώσιμο εξοπλισμό το 2024 στην Ευρώπη, πιθανώς μια κίνηση-ματ για την προώθηση της βιωσιμότητας.

Με μια ενδιαφέρουσα εκστρατεία ευνοϊκού προγράμματος χρηματοδότησης στην Ευρώπη για ηλεκτρικά μηχανήματα και μηχανήματα που κινούνται με βιομεθάνιο έως τις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας συνεχίζει την κατεύθυνσή της προς την προώθηση της βιωσιμότητας στον αγροτικό κλάδο ο όμιλος CNH.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαρτίου 2024

Η CNH Capital, το τμήμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση και τη μίσθωση γεωργικών και κατασκευαστικών μηχανημάτων, ανακοινώνει την έναρξη μιας ειδικής εκστρατείας σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές για τη μείωση του κόστους χρηματοδότησης βιώσιμου εξοπλισμού για τους τελικούς πελάτες το 2024.

Η πρωτοβουλία αυτή, που καλύπτει την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αυστρία, προσφέρει προνομιακούς όρους χρηματοδότησης για την απόκτηση ή την πρόσβαση σε βιώσιμο εξοπλισμό επόμενης γενιάς από τις μάρκες του ομίλου CNH. Απευθύνεται τόσο στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για βιώσιμες λύσεις όσο και στην ανάγκη για περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η CNH Capital είναι βαθιά προσηλωμένη στην υποστήριξη της μετάβασης των πελατών της σε βιώσιμες πρακτικές. Αυτή η καινοτόμος εκστρατεία ισχύει ειδικά για τα τρακτέρ βιομεθανίου, τις μονάδες μεθανοποίησης, τα κιτ γεωργίας ακριβείας και τα ηλεκτρικά μηχανήματα, εκτός από κάθε μελλοντική προσφορά βιώσιμου εξοπλισμού από τις μάρκες της CNH.

«Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο, η CNH Capital είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τους πελάτες μας στο ταξίδι τους προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον», δήλωσε ο François Millot, επικεφαλής των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (EMEA) της CNH. «Αυτή η εκστρατεία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη γεωργία και τις κατασκευές, με τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτάχυνση της υιοθέτησης λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον, βελτιστοποιώντας το κόστος χρήσης των πελατών».

«Σε μια αγορά που εξελίσσεται συνεχώς από τεχνολογική και τεχνική άποψη, η CNH αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ως μέρος αυτού του μοναδικού ταξιδιού», ανέφερε ο όμιλος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα