Πιο προσιτά στην αγορά θέλει ο όμιλος CNH τα τρακτέρ βιομεθανίου και τη γεωργία ακριβείας

Κοινοποίηση:

Η CNH Capital, ο «μοχλός» χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH, προσφέρει μειωμένο κόστος χρηματοδότησης στους πελάτες που θα παραγγείλουν βιώσιμο εξοπλισμό το 2024 στην Ευρώπη, πιθανώς μια κίνηση-ματ για την προώθηση της βιωσιμότητας.

Με μια ενδιαφέρουσα εκστρατεία ευνοϊκού προγράμματος χρηματοδότησης στην Ευρώπη για ηλεκτρικά μηχανήματα και μηχανήματα που κινούνται με βιομεθάνιο έως τις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας συνεχίζει την κατεύθυνσή της προς την προώθηση της βιωσιμότητας στον αγροτικό κλάδο ο όμιλος CNH.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαρτίου 2024

Η CNH Capital, το τμήμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση και τη μίσθωση γεωργικών και κατασκευαστικών μηχανημάτων, ανακοινώνει την έναρξη μιας ειδικής εκστρατείας σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές για τη μείωση του κόστους χρηματοδότησης βιώσιμου εξοπλισμού για τους τελικούς πελάτες το 2024.

Η πρωτοβουλία αυτή, που καλύπτει την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αυστρία, προσφέρει προνομιακούς όρους χρηματοδότησης για την απόκτηση ή την πρόσβαση σε βιώσιμο εξοπλισμό επόμενης γενιάς από τις μάρκες του ομίλου CNH. Απευθύνεται τόσο στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για βιώσιμες λύσεις όσο και στην ανάγκη για περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η CNH Capital είναι βαθιά προσηλωμένη στην υποστήριξη της μετάβασης των πελατών της σε βιώσιμες πρακτικές. Αυτή η καινοτόμος εκστρατεία ισχύει ειδικά για τα τρακτέρ βιομεθανίου, τις μονάδες μεθανοποίησης, τα κιτ γεωργίας ακριβείας και τα ηλεκτρικά μηχανήματα, εκτός από κάθε μελλοντική προσφορά βιώσιμου εξοπλισμού από τις μάρκες της CNH.

«Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο, η CNH Capital είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τους πελάτες μας στο ταξίδι τους προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον», δήλωσε ο François Millot, επικεφαλής των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (EMEA) της CNH. «Αυτή η εκστρατεία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη γεωργία και τις κατασκευές, με τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτάχυνση της υιοθέτησης λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον, βελτιστοποιώντας το κόστος χρήσης των πελατών».

«Σε μια αγορά που εξελίσσεται συνεχώς από τεχνολογική και τεχνική άποψη, η CNH αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ως μέρος αυτού του μοναδικού ταξιδιού», ανέφερε ο όμιλος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Προτεινόμενα

Nέα γενιά εμπρόσθιων φορτωτών Kubota LK-M για τα M4003, M5002 και M6002

Η τελευταία σειρά LK-M, μια επαναστατική σειρά εμπρόσθιων φορτωτών που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την εμπειρία εργασίας στο χωράφι σε νέα ύψη, φτάνει αναβαθμισμένη, ύστερα από εκτεταμένη έρευνα της εταιρείας.

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Hurlimann XF, XS & XV: όπως το θες

Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων