Το πρώτο ηλεκτρικό Case IH Farmall Utility 75C Electric ιδανικό για μικρές εκμεταλλεύσεις

Κοινοποίηση:

Χτισµένο πάνω στη θρυλική πλατφόρµα Farmall, το ηλεκτρικό τρακτέρ Farmall Utility 75C προσφέρει επιδόσεις που θυµίζουν εκείνες των πετρελαιοκίνητων µικρών µοντέλων της εταιρείας, µε µέσο χρόνο λειτουργίας 4 ωρών και γρήγορη επαναφόρτιση.

H Case IH παρουσίασε το ηλεκτρικό τρακτέρ Farmall Utility 75C µε στόχο να µειώσει το λειτουργικό κόστος χωρίς όµως να θυσιάζεται η απόδοση, η οποία είναι παρόµοια µε εκείνη ενός πετρελαιοκίνητου µοντέλου αυτής της κλίµακας. Πρόκειται για ένα ευπροσάρµοστο, παντός τύπου, έξυπνο τρακτέρ µε πλήρως ηλεκτροκίνητο σύστηµα µετάδοσης κίνησης που διαθέτει κινητήρα 74 ίππων, τετρακίνηση και µέγιστη ταχύτητα λειτουργίας 40 χλµ/ώρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας µηδενικών εκποµπών ρύπων αποδίδει µέγιστη ροπή 320 Nm. Είναι εξοπλισµένο µε πίσω PTO δύο ταχυτήτων, κοτσαδόρο 3 σηµείων, πολλαπλά πίσω τηλεχειριστήρια και βαλβίδες µεσαίας τοποθέτησης. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως φορητή γεννήτρια, παρέχοντας ισχύ όπου χρειάζεται µε βολικές ηλεκτρικές πρίζες 110/220V. Τα προηγµένα χαρακτηριστικά αυτοµατισµού είναι το σήµα κατατεθέν του Farmall 75C Electric.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Με κινητήρες FARMotion 45 106 ή 116 ίππων και χαμηλό προφίλ τα νέα Deutz-Fahr 5 ΤΒ

Το ιδιαίτερο προφίλ του καπό και των λασπωτήρων, σε συνδυασµό µε το χαµηλό κέντρο βάρους και τους στιβαρούς άξονες, καθιστούν τα τρακτέρ 5 TB µοναδικά και ιδανικά για εργασία σε πλαγιές ή ανάµεσα σε δέντρα.