Precision Ag Essentials: Νέο πακέτο γεωργίας ακριβείας για τα τρακτέρ της John Deere

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

To νέο πρόγραμμα προσαρμόζεται στην επιχείρηση και στα εκάστοτε τρακτέρ της, με πολλά περιθώρια παραμετροποίησης.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Σεπτεμβρίου 2024

Η John Deere διευρύνει την γκάμα των τεχνολογικών υπηρεσιών διαθέτοντας το «Precision Ag Essentials», ένα νέο πακέτο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Προσαρμοζόμενο στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων, το πακέτο έρχεται στην αγορά ως μια λύση που περιλαμβάνει τα βασικά εξαρτήματα («Essentials») και μια επιλογή από δύο τύπους αδειών χρήσης, παρέχοντας στους αγρότες ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Το πακέτο Precision Ag Essentials περιλαμβάνει όλο το υλικό που απαιτείται για τη χρήση των οργάνων γεωργίας ακριβείας της John Deere, όπως η συμβατή με AEF ISOBUS οθόνη αφής 12,8 ιντσών G5Plus Universal Display, ο δέκτης γενικής χρήσης StarFireTM 7500 με σήμα διόρθωσης SF1 για ακρίβεια +/- 15 εκ., το μόντεμ JDLinkTM M Modem με υπηρεσία συνδεσιμότητας JDLinkTM και, τέλος, το John Deere Operations Center, το λογισμικό διαχείρισης αγροκτήματος και μηχανημάτων που βασίζεται στο cloud για χρήση τόσο σε υπολογιστή όσο και σε κινητό τηλέφωνο.

Για να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εξαρτήματα στα μηχανήματα, οι γεωργοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών αδειών με βάση το χρόνο: η πρώτη άδεια ονομάζεται «Guidance» και προσφέρει πλήρη συμβατότητα με το AEF ISOBUS και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η καθοδήγηση AutoTrac και το AutoTra Row Sense. Η δεύτερη και πιο πολυεπίπεδη άδεια είναι η «Precision Ag». Αυτή περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της άδειας «Guidance» και προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως Section Control, σήμα SF-RTK με ακρίβεια +/-2,5 cm και AutoPath.

Συνεπώς, το πακέτο Precision Ag Essentials προσφέρει στους αγρότες βασικά πλεονεκτήματα και ευέλικτες επιλογές ετήσιας άδειας χρήσης που τους επιτρέπουν να επιλέγουν και να πληρώνουν για τη λειτουργικότητα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Επιπλέον, ολόκληρο το σύστημα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου με αυτόματες αναβαθμίσεις λογισμικού για τη βελτίωση των επιδόσεων και την προσθήκη νέων ή τη βελτίωση των υφιστάμενων λειτουργιών.

Πληροφορίες από trattoriweb

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συνεργασία PJ Condellis S.A. και Raven για νέας γενιάς αυτοματισμούς στο χωράφι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ισχύ και ευελιξία σε ένα καλαίσθητο τρακτέρ 75 ίππων ενσωματώνει η TYM στο νέο της TYM78

Πολυχρηστικό, όμορφο και αποδοτικό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο TYM78, το τρακτέρ της κορεατικής φίρμας, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορά Compact Utility και έρχεται με πολλές αξιώσεις μέσα στον ανταγωνισμό.

Με υποδειγματικό τρόπο στον ψεκασμό του αμπελιού το αυτόνομο Yanmar YV01

Στην παραγωγή περισσότερων με περιβαλλοντική βιωσιμότητα και εξοικονόμηση πόρων στοχεύει το νέο ρομπότ της Yanmar, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και διασχίζει το έδαφος αφήνοντας καλύτερο αποτέλεσμα ψεκασμού με φιλικότητα στο περιβάλλον.

Προτεινόμενα

Μέγιστη ευελιξία ακόµη και στα πιο στενά χωράφια με τα ανανεωμένα τα New Holland Τ4F S

Με τέσσερα µοντέλα που αποδίδουν 75-110 ίππους (ονοµαστικούς) από έναν συµπαγή και ισχυρό κινητήρα FPT, τα τρακτέρ T4F S έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των παραγωγών που δραστηριοποιούνται σε οπωρώνες, αµπελώνες και θερµοκήπια.

Ρολάρει µε νέο στυλ η άνετη χορτοδετική New Holland Roll Baler 125

Κάτω από το ανανεωµένο στυλ των χορτοδετικών σταθερού θαλάµου Roll Baler 125 της New Holland, µε και χωρίς τυλιχτικό, υπάρχει µία σειρά από βελτιώσεις και ενισχύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης.

Οδηγός αγοράς για τα μικρά τρακτέρ στην Ελλάδα, ακόμη πιο ισχυρά τα δενδροκομικά

Τις δυνατότητες της µηχανικής δοκιµάζουν χρόνο µε το χρόνο τα δενδροκοµικά τρακτέρ τα οποία αν και γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά, οι κατασκευαστές καταφέρνουν να τα διαµορφώσουν ακόµη πιο συµπαγή και ευέλικτα. Στη χώρα µας τα specialty τρακτέρ καταλαµβάνουν το µεγαλύτερο ποσοστό στα µερίδια αγοράς, µε τους επίσηµους εισαγωγείς να φροντίζουν να έχουν άµεσα στη διάθεση των Ελλήνων αγροτών ό,τι πιο προηγµένο βγαίνει από τα εργοστάσια.