Το ελαστικό POWERTRAILER SR 331 της BKT εξ ολοκλήρου από ατσάλι για αγροτικές οδικές μεταφορές

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η BKT παρουσιάζει και επίσημα το ελαστικό radial POWERTRAILER SR 331, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ατσάλι. Το POWERTRAILER SR 331 είναι μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες που χαρακτηρίζουν τις εφαρμογές μεταφοράς με ρυμουλκούμενο και βυτιοφόρο. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα κατάλληλο για τις οδικές μεταφορές, διασφαλίζοντας άριστες επιδόσεις και αποδοτικές λειτουργίες.

«Το POWERTRAILER SR 331 είναι μια εξαιρετικά καινοτόμος και εξαιρετική λύση όσον αφορά τις επιδόσεις, ειδικά στο δρόμο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας και αναδεικνύοντας τη δέσμευση της BKT να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με αυτό το νέο ελαστικό, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα ανώτερο επίπεδο συνολικής εμπειρίας για τον τελικό χρήστη. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με παρόμοιες λύσεις που διατίθενται στην αγορά, το POWERTRAILER SR 331 διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και τη δύναμή του, αλλά στην πραγματικότητα ξεχωρίζει ως συνώνυμο της οικονομίας καυσίμου. Πρόκειται για μια θετική συμβολή υπέρ του περιβάλλοντος» – σχολιάζει o Piero Torassa, Διευθυντής Μηχανικής Πεδίου στην BKT.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

Το νέο ελαστικό ελαστικό διαθέτει επίσης καλές ιδιότητες επίπλευσης που συμβάλλουν στη μείωση της συμπίεσης του εδάφους, αποτρέποντας τη φθορά του εδάφους και διατηρώντας τη δομή του. Παράλληλα, η χαμηλότερη αντίσταση κύλισης εξασφαλίζει εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου και, ως εκ τούτου, στο κόστος.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του POWERTRAILER SR 331 είναι η εξαιρετική του σταθερότητα, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες, κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών καταστάσεων χειρισμού, όπως οι στροφές ή οι κυκλοφοριακοί κύκλοι, όπου η μεταφορά βάρους είναι σημαντική. Επιπλέον, η κατασκευή εξ ολοκλήρου από ατσάλι εξασφαλίζει άριστες μεταφορικές επιδόσεις ακόμη και σε υψηλά φορτία, ενώ η ειδική νεύρωση του πλευρικού τοιχώματος παρέχει άριστη προστασία από χτυπήματα και τριβές των ελαστικών. Επιπλέον, το εξαγωνικό στεφάνι με ενίσχυση της στρώσης διασφαλίζει ότι το ελαστικό εφαρμόζει τέλεια στη ζάντα.

Επίσης, δεν πρέπει να υποτιμηθούν τα πλεονεκτήματα για τον οδηγό, ο οποίος, χάρη στη σχεδίαση του πέλματος με πολλαπλά μπλοκ, μπορεί να επωφεληθεί από την εξαιρετική άνεση οδήγησης και την ομαλή οδική συμπεριφορά, ακόμη και σε υγρές συνθήκες. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του πέλματος εξασφαλίζει ομοιόμορφη φθορά, μειώνοντας τα φαινόμενα κραδασμών που προκαλούνται από τον ελκυστήρα.

Επισκεφτείτε την τοποθεσία www.bkt-tires.com για περισσότερες πληροφορίες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας 100-120 ίππων στην Ευρώπη τα Kioti HX

Με τα τρία μοντέλα της, HX9010, HX1001 και HX1201, η Kioti έλκει ολοένα και περισσότερους πελάτες της ευρωπαϊκής αγοράς, καθόλου τυχαία από όσο φαίνεται, αφού η συγκεκριμένη σειρά διατίθεται με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, ανταγωνιστικό των Ευρωπαίων κατασκευαστών.

Ρολάρει µε νέο στυλ η άνετη χορτοδετική New Holland Roll Baler 125

Κάτω από το ανανεωµένο στυλ των χορτοδετικών σταθερού θαλάµου Roll Baler 125 της New Holland, µε και χωρίς τυλιχτικό, υπάρχει µία σειρά από βελτιώσεις και ενισχύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν υψηλή παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης.

Με ρυθμό ανάπτυξης 28,3% έως το 2030 η αγορά ηλεκτρικών και υβριδικών τρακτέρ

Έως το 2030, τα ηλεκτρικά τρακτέρ στο φάσμα 51-100 ίππων θα αντιπροσωπεύουν ένα καλό μερίδιο αγοράς παγκοσμίως, με ρυθμό ανάπτυξης 28,3%, αποτέλεσμα των αυστηρών κανόνων για τις εκπομπές ρύπων, την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις γεωργίας ακριβείας και το ενδιαφέρον για αθόρυβα τρακτέρ που χρησιμοποιούνται σε αμπελώνες και γαλακτοκομικές εφαρμογές.

Προτεινόμενα

Η νέα TTV εµπειρία από την Deutz-Fahr με την ολοκαίνουργια Σειρά 6

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καµπίνας και πέντε ολοκαίνουργια µοντέλα περιελάµβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων φοδιάζονται που εξοπλίζονται µε τους δοκιµασµένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.