Το ελαστικό POWERTRAILER SR 331 της BKT εξ ολοκλήρου από ατσάλι για αγροτικές οδικές μεταφορές

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η BKT παρουσιάζει και επίσημα το ελαστικό radial POWERTRAILER SR 331, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ατσάλι. Το POWERTRAILER SR 331 είναι μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες που χαρακτηρίζουν τις εφαρμογές μεταφοράς με ρυμουλκούμενο και βυτιοφόρο. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα κατάλληλο για τις οδικές μεταφορές, διασφαλίζοντας άριστες επιδόσεις και αποδοτικές λειτουργίες.

«Το POWERTRAILER SR 331 είναι μια εξαιρετικά καινοτόμος και εξαιρετική λύση όσον αφορά τις επιδόσεις, ειδικά στο δρόμο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας και αναδεικνύοντας τη δέσμευση της BKT να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με αυτό το νέο ελαστικό, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα ανώτερο επίπεδο συνολικής εμπειρίας για τον τελικό χρήστη. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με παρόμοιες λύσεις που διατίθενται στην αγορά, το POWERTRAILER SR 331 διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και τη δύναμή του, αλλά στην πραγματικότητα ξεχωρίζει ως συνώνυμο της οικονομίας καυσίμου. Πρόκειται για μια θετική συμβολή υπέρ του περιβάλλοντος» – σχολιάζει o Piero Torassa, Διευθυντής Μηχανικής Πεδίου στην BKT.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

Το νέο ελαστικό ελαστικό διαθέτει επίσης καλές ιδιότητες επίπλευσης που συμβάλλουν στη μείωση της συμπίεσης του εδάφους, αποτρέποντας τη φθορά του εδάφους και διατηρώντας τη δομή του. Παράλληλα, η χαμηλότερη αντίσταση κύλισης εξασφαλίζει εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου και, ως εκ τούτου, στο κόστος.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του POWERTRAILER SR 331 είναι η εξαιρετική του σταθερότητα, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες, κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών καταστάσεων χειρισμού, όπως οι στροφές ή οι κυκλοφοριακοί κύκλοι, όπου η μεταφορά βάρους είναι σημαντική. Επιπλέον, η κατασκευή εξ ολοκλήρου από ατσάλι εξασφαλίζει άριστες μεταφορικές επιδόσεις ακόμη και σε υψηλά φορτία, ενώ η ειδική νεύρωση του πλευρικού τοιχώματος παρέχει άριστη προστασία από χτυπήματα και τριβές των ελαστικών. Επιπλέον, το εξαγωνικό στεφάνι με ενίσχυση της στρώσης διασφαλίζει ότι το ελαστικό εφαρμόζει τέλεια στη ζάντα.

Επίσης, δεν πρέπει να υποτιμηθούν τα πλεονεκτήματα για τον οδηγό, ο οποίος, χάρη στη σχεδίαση του πέλματος με πολλαπλά μπλοκ, μπορεί να επωφεληθεί από την εξαιρετική άνεση οδήγησης και την ομαλή οδική συμπεριφορά, ακόμη και σε υγρές συνθήκες. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του πέλματος εξασφαλίζει ομοιόμορφη φθορά, μειώνοντας τα φαινόμενα κραδασμών που προκαλούνται από τον ελκυστήρα.

Επισκεφτείτε την τοποθεσία www.bkt-tires.com για περισσότερες πληροφορίες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από τη γαλλική Seederal το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Μεγαλύτερα δεμάτια, λιγότερο φιλμ και περισσότερη οικονομία

Οι περισσότερες εκµεταλλεύσεις διαθέτουν πλέον ένα µέσο χειρισµού βαρύτερων δεµάτων. Πράγµα που γεννά το ερώτηµα: εάν αυξήσετε τη διάµετρο της µπάλας, µπορείτε να εξοικονοµήσετε χρήµατα για περιτύλιξη; Οι δοκιμαστές του profi μαζί µε την Krone δίνουµε την απάντηση.