Το μεγάλο αφιέρωμα στον εξοπλισμό χορτοδεσίας στο Profi Απριλίου

Κοινοποίηση:

Οι Massey Ferguson, John Deere, New Holland, Kuhn και Hellagro παρουσιάζουν στο profi τις λύσεις χορτοδεσίας που προσφέρουν υπεραξία στην τροφή των κοπαδιών.

Είτε είναι σταθερού ή µεταβλητού θαλάµου, µε µεµβράνη ή δίχτυ, παράγουν µικρά ή µεγάλα δεµάτια, το νούµερο ένα ζήτηµα για τις χορτοδετικές, είναι η παραγωγή δεµάτων υψηλής πυκνότητας που διατηρούν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά της καλλιέργειας για κορυφαία ποιότητα τροφής.

Στο profi παρουσιάζουµε τις προτάσεις των εισαγωγέων από τις φίρµες των Massey Ferguson, John Deere, New Holland και Kuhn όπως και τα υλικά χορτοδεσίας που προσφέρει η εταιρεία Hellagro. Αναλυτικότερα, αναφορικά µε τα µηχανήµατα παρουσιάζονται στις επόµενες σελίδες του profi Απριλίου:

• H νέα New Holland Roll-Bar™125 που βασίζεται στην ισχυρή κληρονοµιά και το DNA της σειράς BR6000.

• Xορτοδετικές πρέσες στρογγυλών δεµάτων Massey Ferguson.

• Xορτοδετικές σταθερού θαλάµου για στρογγυλά δέµατα John Deere F441M.

• Χορτοδετική Kuhn VBP 7190, βραβευµένη µε τη διάκριση «Farm Machine of 2023».

 

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Απριλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».

Προτεινόμενα

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Με υπογραφή GUSS και John Deere το πρώτο αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό

GUSS και John Deere συνεργάστηκαν και, απ΄ότι φαίνεται, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αυτοκινούμενο, ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό, το οποίο κινείται αυτόνομα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην έκθεση World Ag Expo 2024.