Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για βιώσιμη γεωργία από τον ΣΕΑΜ στις 2 Νοεμβρίου

Κοινοποίηση:

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, με επιδείξεις και έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, με θέμα «Νέες τεχνολογίες για βιώσιμη γεωργία» που θα πραγματοποιηθεί στις αγροτικές εγκαταστάσεις του τμήματος Γεωπονίας και Αγροτεχνολογίας, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου ώρα 10:30.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις στον αγρό που θα περιλαμβάνουν συστήματα αυτόματης καθοδήγησης (GPS)  και εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων γεωργίας ακριβείας και στις τρεις βασικές εργασίες (σπορά, λίπανση, φυτοπροστασία),  ενώ παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο θα λειτουργήσει έκθεση μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας από μέλη του ΣΕΑΜ. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Όλες οι αφίξεις στο πεδίο της γεωργίας ακριβείας 2 Νοεμβρίου στη Λάρισα

Αναµένουµε µε µεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση που προγραµµατίζει για τις 2 Νοεµβρίου 2024 στη Λάρισα, ο Σύνδεσµος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανηµάτων (ΣΕΑΜ) µαζί µε τη Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας. Οι µέχρι στιγµής πληροφορίες θέλουν η συγκεκριµένη εκδήλωση να γίνεται σε ανοικτό χώρο, όπου οι συµµετέχουσες, εταιρείες µέλη του ΣΕΑΜ, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογικές αφίξεις στο πεδίο της γεωργίας ακριβείας.