Από την Ιταλία έως το Ηνωμένο Βασίλειο με το Antonio Carraro Tony V

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το νότο προς το βορρά, θα πραγματοποιηθεί από την Antonio Carraro, η οποία θέλει να δείξει την πραγματική εμπειρία όλου αυτού του εγχειρήματος με πρωταγωνιστή το Antonio Carraro Tony V.

Η Antonio Carraro, ο ιστορικός κατασκευαστής εξειδικευμένων τρακτέρ με έδρα την Πάντοβα, ξεκίνησε στην πραγματικότητα το Tractor Trek, την πρώτη προωθητική πρωτοβουλία με ένα Tony V να διασχίζει τη Γηραιά Ήπειρο, από τη Βενετία μέχρι το Μέιντστοουν του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ένα ασυνήθιστο ταξίδι στους επαρχιακούς δρόμους της Κεντρικής Ευρώπης.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαΐου 2024

Κατά τη διάρκεια του Tractor Trek, το εξειδικευμένο Antonio Carraro θα διανύσει όχι λιγότερα από 1375 χιλιόμετρα στους δρόμους και τα χωράφια της Ιταλίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, για να επιδείξει στον κόσμο την κατασκευαστική και τεχνολογική του υπεροχή.

Το τρακτέρ, το οποίο ξεκίνησε στις 7 Μαΐου από την έδρα της Antonio Carraro στο Campodarsego, θα έχει χειριστή τον μηχανικό Lauris Cirulis, product manager της ομάδας του βρετανικού εισαγωγέα Kirkland, ο οποίος ανυπομονεί να δοκιμάσει τις επιδόσεις και την αντοχή του καινοτόμου τρακτέρ στο δρόμο.

Το δίδυμο ανθρώπου-μηχανής θα διασχίσει ευρωπαϊκές χώρες, σταματώντας σε αντιπροσώπους και εισαγωγείς της Antonio Carraro, που βρίσκονται κατά μήκος μιας διαδρομής ,που θα καταγραφεί από ένα συνεργείο που δεν θα χάσει ούτε λεπτό ταξιδιού μέχρι την άφιξη στην Αγγλία. Στα κοινωνικά δίκτυα της Antonio Carraro θα είναι δυνατόν να παρακολουθείτε βήμα προς βήμα αυτό το μεγάλο εγχείρημα των «Lauris & Tony V» μέσα από αναρτήσεις, βίντεο και ζωντανές μεταδόσεις.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Με υπογραφή GUSS και John Deere το πρώτο αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό

GUSS και John Deere συνεργάστηκαν και, απ΄ότι φαίνεται, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αυτοκινούμενο, ηλεκτροκίνητο ψεκαστικό, το οποίο κινείται αυτόνομα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην έκθεση World Ag Expo 2024.

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων.