Η P J CONDELLIS S.A. συγχαίρει την Μηλένα Κοντού για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς

Κοινοποίηση:

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η P J Condellis S.A. συγχαίρει την αθλήτρια Μηλένα Κοντού για την εξαιρετική της επίδοση και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στα ελαφρά βάρη, στη τελική προολυμπιακή ρεγκάτα στη Λουκέρνη που διεξήχθη σήμερα το πρωϊ, το δίδυμο Μηλένας Κοντού κ Ζωής Φίτσιου,  πάλεψαν για ένα από τα δυο χρυσά εισιτήρια για το μεγάλο γεγονός της τετραετίας.

Η πρόκριση της Ελληνικής ομάδας και ειδικά της 19χρονης Μηλένας που υποστηρίζεται επίσημα από την P J Condellis S.A. αποτελεί μια δικαίωση για τις αδιάκοπες προσπάθειες και την επιμονή της, καθώς και για την υποστήριξη της οικογένειάς της και των προπονητών της. Η Μηλένα Κοντού, με το πάθος, την αφοσίωση και την ανεπανάληπτη αθλητική της πορεία, κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει μία θέση στη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της P J Condellis S.A., κ. Γιάννης Κοντέλλης, δήλωσε: «Η επιτυχία της Μηλένας Κοντού είναι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε την αφοσίωσή της να ανταμείβεται με μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με την ίδια δυναμική και το ίδιο ήθος που έχει δείξει μέχρι σήμερα.»

Η P J Condellis S.A., αναγνωρίζοντας τη σημασία της στήριξης του αθλητισμού και των νέων ταλέντων, θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά τέτοιες προσπάθειες, ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες.

Ευχόμαστε στη Μηλένα καλή επιτυχία και περιμένουμε με ανυπομονησία τις επιδόσεις της στο Παρίσι.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Vestrum 120 ActiveDrive 8 με φορτωτή Τ και Farmlift 742 στην DLG-Feldtage 2024

Τα τηλεσκοπικά Farmlift είναι πλέον ριζικά αναβαθμισμένα, ενώ η αυξημένη απόδοση του Vestrum 120 ActiveDrive 8 με τον εμπρόσθιο φορτωτή της σειράς T αποτελεί πακέτο αποδοτικό, αφού τρακτέρ και βραχίονας αλληλοβοηθούνται, για να προσφερθεί 35% μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς.

Ξεπερνώντας τα όρια της αυτοματοποίησης με το ρομπότ ζιζανιοκτονίας της FarmWise

Η FarmWise, αξιοποιώντας τη δύναμη της όρασης υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης (AI), βάζει τη ναυαρχίδα Vulcan να διαχειριστεί τα ζιζάνια της Καλιφόρνια. Και το καταφέρνει σε ειδικές καλλιέργειες.

Με 12 νέα χορτοκοπτικά τύπου πεταλούδας στην γκάμα της η Massey Ferguson

Με μεγάλη ποικιλία σε πλάτη εργασίας και στόχευση σε και μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πεδίων, η Massey Ferguson φιλοδοξεί να εισέλθει ως λύση στις καλλιέργειες κάθε απαιτητικού παραγωγού με τα συνολικά 12 μοντέλα χορτοκοπτικών στην γκάμα της.

Προτεινόμενα

Επίδειξη μηχανημάτων Orizzonti και Alpego στη Νεμέα

Στη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, τα μηχανήματα που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι αγρότες της περιοχής αφορούσαν σε φρέζα αμπελουργική

Την καλύτερη δυνατή ξήρανση υπόσχεται η McHale με το ξηραντικό ProPel M6-770

Το McHale ProPel M6-770 είναι ένα εύκολο στο χειρισμό έξι ροτόρων ξηραντικό με σύνδεσμο και πλάτος εργασίας 7,7 μέτρα. Η εξαιρετική διαμόρφωση του περιγράμματος του εδάφους και η ευστάθεια στο πιο ανώμαλο έδαφος παρέχουν αποτελεσματική εργασία σε όλη την καλλιέργεια και σε αυτά επένδυσε η εταιρεία.

Υπογραφή συμφωνία για προμήθεια 7 βυτιοφόρων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την προμήθεια 7 βυτιοφόρων υγρών καυσίμων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας “ΑΙΓΙΣ” και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας

Η P J CONDELLIS S.A., διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα.