Tην πλήρη γκάμα μηχανημάτων Sennebogen παρουσίασε στη Verbe.tec η P J CONDELLIS S.A.

Κοινοποίηση:

Η έκθεση Verde.tec 2024, η κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα για την πράσινη τεχνολογία, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της ένα βαθύ αποτύπωμα στον κλάδο της πράσινης τεχνολογίας. Η P J CONDELLIS Α.Ε. συμμετείχε προβάλλοντας τα καινοτόμα μηχανήματα διαχείρισης υλικών SENNEBOGEN.

Στο περίπτερό της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προηγμένη τεχνολογία της Sennebogen. Από το αξιόπιστο μοντέλο 355 μέχρι τις απεριόριστες δυνατότητες του μοντέλου 817, η P J CONDELLIS Α.Ε. παρουσίασε πώς η Sennebogen ανατρέπει τον τρόπο που προσεγγίζονται σήμερα οι περιβαλλοντικές λύσεις.

Η παρουσία της P J CONDELLIS Α.Ε. στην Verde.tec δεν αποτέλεσε απλώς μια ευκαιρία προβολής των μηχανημάτων. Αποτέλεσε μια δήλωση δέσμευσης για τη βιωσιμότητα, την αποτελεσματικότητα και την πρόοδο. Η εταιρεία δηλώνει υπερήφανη που συμμετείχε σε αυτό το γεγονός ενισχύοντας την προοπτική για ένα πιο πράσινο μέλλον όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τον πλανήτη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Προτεινόμενα

Με λεωφορεία νέας γενιάς κινητήρων CNG της IVECO ανανεώνεται ο στόλος της Αθήνας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επέλεξε την IVECO BUS και το μοντέλο URBANWAY CNG με αρθρωτό σύστημα. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και είναι συμβατό με βιομεθάνιο. Η παράδοση των 100 λεωφορείων νέας γενιάς URBANWAY CNG θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στο έτος συμβάλλοντας στην ανανέωση του στόλου της Αθήνας.

Ακριβής και αποδοτική η τεχνική λίπανσης των διανομέων Bogballe

Ο κατασκευαστής λιπασματοδιανομέων Bogballe καταφέρνει επιτυχημένη διανομή χωρίς την ανάγκη άμεσων, έμμεσων ή κρυφών ρυθμίσεων από τον χρήστη και, το πιο σημαντικό, χωρίς να φορτώνει τον λιπασματοδιανομέα με περίπλοκα και δαπανηρά στην συντήρηση ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά υποβοηθήματα.

Επένδυση 70 εκατ. ευρώ από την AGCO για υβριδικούς, ηλεκτρικούς και εναλλακτικού καυσίμου κινητήρες

Η επένδυση ύψους 70 εκατ. ευρώ θα επιτρέψει επίσης στις εγκαταστάσεις του Linnavuori την επέκταση της κατασκευής εξαρτημάτων CVT για τα τρακτέρ του ομίλου (Fendt, Massey Ferguson και Valtra), με σχέδια για την παραγωγή περισσότερων εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης υψηλής ακρίβειας.

Ευημερία και ανάπτυξη όλων των μελών της P J Condellis S.A. το 2024

Η P J Condellis S.A. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Σε κλίμα χαράς, τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν ευχές, και να επισημάνουν τη δέσμευσή τους στην ευημερία και την ανάπτυξη όλων των μελών.