Bαθύτερη εργασία για ίδια δύναμης έλξης με Väderstad Marathon Edge 50/80

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η Väderstad παρουσιάζει το νέο στέλεχος 50/80 χλστ. Marathon Edge για τη σειρά καλλιεργητών της. Χάρη στο σχήμα του, το Marathon Edge έχει υψηλή ικανότητα αναζήτησης χώματος, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ένα τυπικό στέλεχος.

Η Väderstad προσφέρει τρεις κύριες σειρές στελεχών για την οικογένεια των καλλιεργητών της. Αυτές είναι η τυπική σειρά υψηλής ποιότητας, η σειρά Marathon με μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και η ενισχυμένη σειρά Marathon Edge.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

Η σειρά στελεχών Marathon Edge χαρακτηρίζεται από το λεπτότερο σώμα, σε σύγκριση με τα κανονικά Marathon. Αυτό βελτιώνει την ικανότητα αναζήτησης του εδάφους, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει θετικά τη διατήρηση του βάθους σε δύσκολες συνθήκες. «Ως εκ τούτου, τα στελέχη Marathon Edge είναι η πρώτη επιλογή σε δονητικά δόντια, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στον καλλιεργητή με δόντια Swift 400-870″, λέει ο Magnus Samuelsson, Concept Developer της Väderstad.

Το νέο 50/80 χλστ. Marathon Edge προσφέρει μια πιο αιχμηρή άκρη από το σημερινό 80 χλστ. Marathon Edge και επομένως μπορεί να εργαστεί βαθύτερα με την ίδια απαίτηση δύναμης έλξης. Θα εισέρχεται καλύτερα σε δύσκολες συνθήκες, ενώ σε βαρύτερα εδάφη, το λεπτότερο κάτω μέρος της αιχμής μειώνει επίσης την ποσότητα των σβόλων που δημιουργούνται. Η νέα μύτη 50/80 χλστ. Marathon Edge θα είναι διαθέσιμη ως γνήσιο ανταλλακτικό της Väderstad από τον Μάιο του 2024.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Προτεινόμενα

Έκλεισε 50 χρόνια ζωής η σειρά ενσιρωτικών μηχανών Jaguar της Claas

Οι αυτοκινούμενες χορτοκοπτικές μηχανές JAGUAR, η ναυαρχίδα της σειράς μηχανημάτων Claas, γιορτάζουν τα 50ά γενέθλιά τους, αφού από το 1973, όταν η εταιρεία με έδρα το Harsewinkel κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο μοντέλο της ιστορικής σειράς, το 60 SF, πέρασε μισός αιώνας.

Δίνει αέρα στα φυτά και καταστρέφει τα ζιζάνια το Siptec Sonic 600

Ο βραβευµένος Αγρότης της Χρονιάς 2023, Μιλτιάδης Χαρένης, έπειτα από επίδειξη, εµπιστεύτηκε τον αεριστή εδάφους Sonic 600 για να συµβάλλει στην οµαλή ανάπτυξη των καλλιεργειών του στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.