Nέα ZG-TX από την Amazone με εναλλασσόμενο σύστημα διανομής

Κοινοποίηση:

Η Amazone εφαρµόζει την αποδεδειγµένη τεχνογνωσία της στη διανοµή µε το νέο ZG-TX. Ο διανοµέας είναι διαθέσιµος στις εκδοχές Special (έως 12,5 τόνοι, 6.800-9.000 λίτρα) ή στην εκδοχή Super που δοκιµάστηκε. Το δεύτερο έχει πιο ισχυρό σκελετό, που είναι κατάλληλο για έως 21 τόνους, µε χωρητικότητα χοάνης από 9.000 έως 11.200 λίτρα.

Υπάρχουν δύο ηλεκτρονικές εκδοχές και των δύο. Τα µηχανήµατα Easy, που ρυθµίζονται απλά µε την οθόνη EasySet2, αντιστοιχίζει αυτόµατα τον ρυθµό εφαρµογής µε τη µεταβαλλόµενη ταχύτητα πορείας. Και για βέλτιστη ακρίβεια, υπάρχει η επιλογή Tronic µε ISObus, νέο λογισµικό και λειτουργίες, όπως ο έλεγχος τµηµάτων και ο µεταβλητός ρυθµός.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Με σύμμαχο τη Trimble στα συστήματα γεωργίας ακριβείας ο όμιλος AGCO

AGCO και Trimble PTx υπογράφουν συνεργασία για περαιτέρω διεύρυνση των τεχνολογιών στα μηχανήματα του ομίλου AGCO, κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκονται η Fendt, η Massey Ferguson, η Valtra και άλλες κατασκευάστριες.

Την καλύτερη δυνατή ξήρανση υπόσχεται η McHale με το ξηραντικό ProPel M6-770

Το McHale ProPel M6-770 είναι ένα εύκολο στο χειρισμό έξι ροτόρων ξηραντικό με σύνδεσμο και πλάτος εργασίας 7,7 μέτρα. Η εξαιρετική διαμόρφωση του περιγράμματος του εδάφους και η ευστάθεια στο πιο ανώμαλο έδαφος παρέχουν αποτελεσματική εργασία σε όλη την καλλιέργεια και σε αυτά επένδυσε η εταιρεία.

Σπορά βάµβακος µε Amazone Precea και John Deere 6120M: Αχτύπητο δίδυµο για σπορά ακριβείας

Η ολοκαίνουρια πνευµατική σπαρτική µηχανή Amazone Precea µαζί µε το τρακτέρ νέο John Deere 6150M µπήκε σε σπορά βάµβακος σε κτήµατα του θεσσαλικού κάµπου, αποδεικνύοντας στην πράξη την ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων.

Amatechnica 2024: Επιδείξεις μηχανημάτων στο πεδίο αφιερωμένες στην Amazone

Στα κεντρικά της Amazone στη Γερμανία, όσοι παρευρέθηκαν είδαν από κοντά και σε πραγματικές δοκιμές τα μηχανήματα της εταιρείας να εργάζονται με στόχο τη βιωσιμότητα και την απόδοση. Η ιστορία της κατασκευάστριας αλλά και η λειτουργία της πνευματικής σπαρτικής Precea 6000-TCC εντυπωσίασαν.