Nέα ZG-TX από την Amazone με εναλλασσόμενο σύστημα διανομής

Κοινοποίηση:

Η Amazone εφαρµόζει την αποδεδειγµένη τεχνογνωσία της στη διανοµή µε το νέο ZG-TX. Ο διανοµέας είναι διαθέσιµος στις εκδοχές Special (έως 12,5 τόνοι, 6.800-9.000 λίτρα) ή στην εκδοχή Super που δοκιµάστηκε. Το δεύτερο έχει πιο ισχυρό σκελετό, που είναι κατάλληλο για έως 21 τόνους, µε χωρητικότητα χοάνης από 9.000 έως 11.200 λίτρα.

Υπάρχουν δύο ηλεκτρονικές εκδοχές και των δύο. Τα µηχανήµατα Easy, που ρυθµίζονται απλά µε την οθόνη EasySet2, αντιστοιχίζει αυτόµατα τον ρυθµό εφαρµογής µε τη µεταβαλλόµενη ταχύτητα πορείας. Και για βέλτιστη ακρίβεια, υπάρχει η επιλογή Tronic µε ISObus, νέο λογισµικό και λειτουργίες, όπως ο έλεγχος τµηµάτων και ο µεταβλητός ρυθµός.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Συμμαχία αυτονομίας των Amazone, Claas, AgXeed προσφέρει νέες δυνατότητες στα συμβατικά τρακτέρ

Η AgXeed, η Amazone και η Claas προωθούν καθολικά τις αυτόνοµες λύσεις τους που θα µπορούσαν να ωφελήσουν όλους τους κατασκευαστές, δηµιουργώντας το δίκτυο 3Α που απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασίες.