Nέα ZG-TX από την Amazone με εναλλασσόμενο σύστημα διανομής

Κοινοποίηση:

Η Amazone εφαρµόζει την αποδεδειγµένη τεχνογνωσία της στη διανοµή µε το νέο ZG-TX. Ο διανοµέας είναι διαθέσιµος στις εκδοχές Special (έως 12,5 τόνοι, 6.800-9.000 λίτρα) ή στην εκδοχή Super που δοκιµάστηκε. Το δεύτερο έχει πιο ισχυρό σκελετό, που είναι κατάλληλο για έως 21 τόνους, µε χωρητικότητα χοάνης από 9.000 έως 11.200 λίτρα.

Υπάρχουν δύο ηλεκτρονικές εκδοχές και των δύο. Τα µηχανήµατα Easy, που ρυθµίζονται απλά µε την οθόνη EasySet2, αντιστοιχίζει αυτόµατα τον ρυθµό εφαρµογής µε τη µεταβαλλόµενη ταχύτητα πορείας. Και για βέλτιστη ακρίβεια, υπάρχει η επιλογή Tronic µε ISObus, νέο λογισµικό και λειτουργίες, όπως ο έλεγχος τµηµάτων και ο µεταβλητός ρυθµός.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μείωση στην ευρωπαϊκή αγορά εξοπλισμού για αροτραίες και φυτοπροστασία το 2023

Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες που συνέλεξε η Ευρωπαϊκή Ένωση Γεωργικών Μηχανημάτων – CEMA, ο όγκος της αγοράς για εξοπλισμό αροτραίας γεωργίας και φυτοπροστασίας ανέρχεται σε 4,70 δις. ευρώ το 2023.

Προτεινόμενα

Με κινητήρες FARMotion 45 106 ή 116 ίππων και χαμηλό προφίλ τα νέα Deutz-Fahr 5 ΤΒ

Το ιδιαίτερο προφίλ του καπό και των λασπωτήρων, σε συνδυασµό µε το χαµηλό κέντρο βάρους και τους στιβαρούς άξονες, καθιστούν τα τρακτέρ 5 TB µοναδικά και ιδανικά για εργασία σε πλαγιές ή ανάµεσα σε δέντρα.

Bαθύτερη εργασία για ίδια δύναμης έλξης με Väderstad Marathon Edge 50/80

Η Väderstad παρουσιάζει το νέο στέλεχος 50/80 χλστ. Marathon Edge για τη σειρά καλλιεργητών της. Χάρη στο σχήμα του, το Marathon Edge έχει υψηλή ικανότητα αναζήτησης χώματος, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ένα τυπικό στέλεχος.

Συμμαχία αυτονομίας των Amazone, Claas, AgXeed προσφέρει νέες δυνατότητες στα συμβατικά τρακτέρ

Η AgXeed, η Amazone και η Claas προωθούν καθολικά τις αυτόνοµες λύσεις τους που θα µπορούσαν να ωφελήσουν όλους τους κατασκευαστές, δηµιουργώντας το δίκτυο 3Α που απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασίες.