Ζιζανιοκτονία σε βιολογικά με τη δύναμη του ήλιου και των ρομπότ

Κοινοποίηση:

H Earth Rover αναπτύσσει ένα ροµπότ ζιζανιοκτονίας που χρησιµοποιεί συγκεντρωµένο φως για την εξουδετέρωση των ζιζανίων.

Οι εξελίξεις στη ροµποτική αφορούν δύο οµάδες: κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας ή µηχανηµάτων που βλέπουν µια ευκαιρία στην αγορά ή αγρότες που θέλουν να επιλύσουν ένα πρόβληµα στα δικά τους ή σε άλλα αγροκτήµατα.

Το ροµπότ Earth Rover CLAWS απευθύνεται στη δεύτερη οµάδα και, συγκεκριµένα στο Pollybell Farm, όπου ένας από τους υπεύθυνους ανάπτυξής του επιδιώκει να αντιµετωπίσει τα προβλήµατα που προκαλούν τα ζιζάνια στην επιχείρηση βιολογικής καλλιέργειάς του. Εντούτοις, η επιχείρηση έχει τώρα ένα προϊόν που προσφέρει ευρύτερες δυνατότητες καθώς η εξουδετέρωση των ζιζανίων µε χηµικά έχει αρχίσει να περιορίζεται σηµαντικά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Eργασία ελάχιστης παρέμβασης με την τεχνολογία LiDAR στα χορτοδετικά Case

Η Case IH παρουσίασε τον αυτοματισμό αυτό στο Ορλάντο της Φλόριντα (2024 NCBA Cattle Con) και επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς χέρια σε σταθερά μεγάλα τετράγωνα χορτοδετικά ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του χειριστή.