Ζιζανιοκτονία σε βιολογικά με τη δύναμη του ήλιου και των ρομπότ

Κοινοποίηση:

H Earth Rover αναπτύσσει ένα ροµπότ ζιζανιοκτονίας που χρησιµοποιεί συγκεντρωµένο φως για την εξουδετέρωση των ζιζανίων.

Οι εξελίξεις στη ροµποτική αφορούν δύο οµάδες: κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας ή µηχανηµάτων που βλέπουν µια ευκαιρία στην αγορά ή αγρότες που θέλουν να επιλύσουν ένα πρόβληµα στα δικά τους ή σε άλλα αγροκτήµατα.

Το ροµπότ Earth Rover CLAWS απευθύνεται στη δεύτερη οµάδα και, συγκεκριµένα στο Pollybell Farm, όπου ένας από τους υπεύθυνους ανάπτυξής του επιδιώκει να αντιµετωπίσει τα προβλήµατα που προκαλούν τα ζιζάνια στην επιχείρηση βιολογικής καλλιέργειάς του. Εντούτοις, η επιχείρηση έχει τώρα ένα προϊόν που προσφέρει ευρύτερες δυνατότητες καθώς η εξουδετέρωση των ζιζανίων µε χηµικά έχει αρχίσει να περιορίζεται σηµαντικά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Η P J CONDELLIS S.A. συγχαίρει την Μηλένα Κοντού για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η P J Condellis S.A. συγχαίρει την αθλήτρια Μηλένα Κοντού για την εξαιρετική της επίδοση και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.