Η Amazone εισάγει στην αγορά την προσιτή σειρά διανομέων ZA-V EcoLine

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η οικονομική έκδοση διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς ZA-V, ενσωματώνοντας όσα έφεραν στο πρώτο ράφι τα μοντέλα αυτά.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Σεπτεμβρίου 2024

Η Amazone πρόσφατα λάνσαρε τον διανομέα ZA-V EcoLine, ο οποίος διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του ZA-V υψηλής τεχνολογίας, ενώ εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που συνέβαλαν στην επιτυχία της κανονικής σειράς. Ο αναρτώμενος διανομέας ZA-V EcoLine είναι ικανός για υψηλές ταχύτητες εργασίας -έως 30 χλμ./ώρα- και ρυθμούς εφαρμογής έως 390 κιλά/λεπτό σε πλάτος εργασίας 36 μ..

Η χοάνη είναι κατασκευασμένη από μονοκόμματο πρεσσαριστό ατσάλι χωρίς γωνίες ή άκρες, διασφαλίζοντας ότι το λίπασμα δεν κολλάει μέσα σε αυτήν κατά τον καθαρισμό. Το ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας φινίρισμα επιτυγχάνεται με τη χρήση πολλαπλών στρώσεων βαφής, η οποία υποστηρίζεται από επταετή εγγύηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλοι οι νέοι διασκορπιστές θα παρέχονται με λασπωτήρες, άξονα pto, προστατευτικό κιγκλίδωμα ασφαλείας και οπίσθια φώτα κυκλοφορίας με led. Ένα δεύτερο έτος εγγύησης του κατασκευαστή είναι επίσης διαθέσιμο για τον διανομέα όταν το μηχάνημα καταχωρηθεί στο MyAmazone.

Πληροφορίες από Agriland

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Αύξηση ικανοτήτων και απλούστευση της εργασίας υπόσχονται τα νέα Avant 855i

Με την ίδια ανυψωτική ικανότητα και το ίδιο ύψος με το ισχυρότερο μοντέλο (860i) της σειράς Avant 800, το νέο 855i διαφέρει στο ότι είναι ένας απλούστερος φορτωτής μονής ταχύτητας, ενώ μοιράζεται το μοτέρ Kohler KDI και άλλα μέρη με το κορυφαίο μοντέλο 860i.

Προτεινόμενα

Σπορά βάµβακος µε Amazone Precea και John Deere 6120M: Αχτύπητο δίδυµο για σπορά ακριβείας

Η ολοκαίνουρια πνευµατική σπαρτική µηχανή Amazone Precea µαζί µε το τρακτέρ νέο John Deere 6150M µπήκε σε σπορά βάµβακος σε κτήµατα του θεσσαλικού κάµπου, αποδεικνύοντας στην πράξη την ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων.

Volkswagen Amarok 2024: Προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών με σκληροτράχηλο DNA

H δεύτερη γενιά του VW Amarok προσφέρει ένα προηγµένο σύνολο χαρακτηριστικών, µε πάνω από 25 συστήµατα υποβοήθησης οδηγού, online υπηρεσίες, αποδοτικούς κινητήρες, σε µία σκληροτράχηλη «συσκευασία» που φέρει το σαφές σχεδιαστικό DNA της Volkswagen.

Nέα γενιά εμπρόσθιων φορτωτών Kubota LK-M για τα M4003, M5002 και M6002

Η τελευταία σειρά LK-M, μια επαναστατική σειρά εμπρόσθιων φορτωτών που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την εμπειρία εργασίας στο χωράφι σε νέα ύψη, φτάνει αναβαθμισμένη, ύστερα από εκτεταμένη έρευνα της εταιρείας.

Υπό την ομπρέλα των αυτοματισμών AEF οι AgXeed, Amazone και Claas

Η ομάδα 3A (ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMY) βρίσκεται σε ανοικτή ανταλλαγή απόψεων με άλλους κατασκευαστές καθώς και με το πρόγραμμα πιστοποίησης AEF (Agricultural Industry Electronics Foundation). Αυτό σηματοδοτεί μια τυποποίηση στον τρόπο λειτουργίας πολλών αυτοματισμών αγροτικών μηχανημάτων, που θα λειτουργούν με τρόπο ευθυγραμμισμένο με όσα ορίζει η πιστοποίηση AEF.

Σπορά βάµβακος µε Amazone Precea και John Deere 6120M: Αχτύπητο δίδυµο για σπορά ακριβείας

Η ολοκαίνουρια πνευµατική σπαρτική µηχανή Amazone Precea µαζί µε το τρακτέρ νέο John Deere 6150M µπήκε σε σπορά βάµβακος σε κτήµατα του θεσσαλικού κάµπου, αποδεικνύοντας στην πράξη την ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων.

Amatechnica 2024: Επιδείξεις μηχανημάτων στο πεδίο αφιερωμένες στην Amazone

Στα κεντρικά της Amazone στη Γερμανία, όσοι παρευρέθηκαν είδαν από κοντά και σε πραγματικές δοκιμές τα μηχανήματα της εταιρείας να εργάζονται με στόχο τη βιωσιμότητα και την απόδοση. Η ιστορία της κατασκευάστριας αλλά και η λειτουργία της πνευματικής σπαρτικής Precea 6000-TCC εντυπωσίασαν.