Αποδοτικότερη και πιο βιώσιμη η σειρά κοπτικών Novacat που αναβαθμίζει η Pöttinger

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η αυστριακή εταιρεία, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια, ικανοποιεί ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις των χορτολιβαδικών εκτάσεων αλλά και τους ίδιους τους παραγωγούς, ενσωματώνοντας μικρές και μεγάλες αλλαγές στα γνωστά χορτοκοπτικά της σειράς Novacat.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Είναι γνωστό ότι η Pöttinger εστιάζει με τη τεχνογνωσία της στην καλλιέργεια βοσκοτόπων, μεταξύ άλλων. Το προσεκτικό κούρεμα αποτελεί τη βάση για υψηλής ποιότητας βοσκήσιμη ύλη, με τα νέα μπροστινά χλοοκοπτικά Novacat F να καθιστούν δυνατή την ομαλή και οικονομική κοπή.Τα Novacat F , μπροστινής τοποθέτησης, διατίθενται με πλάτος εργασίας 2,62 μ. ή 3,04 μ..

Νέο Novacat F 3100 Opticurve

Η κατασκευάστρια έχει λανσάρει και μια νέα τεχνολογία με αυτόματη πλευρική μετατόπιση στο Novacat F 3100. Συγκεκριμένα, αυτό το σύστημα πλευρικής μετατόπισης στο μπροστινό χλοοκοπτικό εγγυάται τέλεια επικάλυψη με το πίσω χλοοκοπτικό και εξασφαλίζει ότι το τρακτέρ κινείται σε ελεύθερο πεδίο, που είναι απαλλαγμένο από βοσκήσιμη ύλη, ειδικά στις στροφές και την εργασία σε απότομα εδάφη.

Η καμπυλωτή κίνηση επιτρέπει τη χρήση ολόκληρου του πλάτους εργασίας της μπάρας κοπής και μεγιστοποιεί το πραγματικό πλάτος του συνδυασμού κοπής.

Novacat H: Νέοι συνδυασμοί κοπής

Όπως αναφέρθηκε, η αυστριακή εταιρεία φιλοδοξεί κάθε φορά, μέσω βελτιώσεων, να αυξήσει την αποδοτικότητα αλλά και τη βιωσιμότητα περισσότερο από ποτέ. Για να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση, η Pöttinger λανσάρει και τους νέους συνδυασμούς κοπής Novacat H, οι οποίοι παρέχουν εντυπωσιακή ισχύ, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείται και καύσιμο.

Το Novacat H 9500 με πλάτος εργασίας 9,46 μ. και το Novacat H 11200 με πλάτος εργασίας 11,14 μ. θέτουν νέα πρότυπα στη σύγχρονη πρακτική εργασίας.

Πληροφορίες από Trekkerweb

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Επέκταση γκάμας τρακτέρ με τρία νέα «Utility» μοντέλα ανακοινώνει η Bobcat

Η εταιρεία Bobcat Company επεκτείνει τη σειρά τρακτέρ της με την παρουσίαση τριών τρακτέρ. Τα Bobcat UT6066, UT6566 και UT6573 είναι κατασκευασμένα για εργασίες βαρέως τύπου, ενώ διευκολύνουν τους χειριστές όλων των επιπέδων να πετύχουν περισσότερα στις εκτάσεις τους.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Μικρών απαιτήσεων και αποτελεσματικά σε θημωνιές τα νέα Pöttinger TOP VT

Tα TOP VT 6820 S και TOP VT 7620 S με πλευρική τοποθέτηση θημωνιάς διακρίνονται για το αυξημένο πλάτος εργασίας των 6,8 και 7,6 μέτρων αντίστοιχα, ενώ οι απαιτήσεις ισχύος από το τρακτέρ παραμένουν χαμηλές λόγω καινοτόμων χαρακτηριστικών που έχει ενσωματώσει η αυστριακή φίρμα.