Νέα ευέλικτη σειρά Massey Ferguson 5700 M 95-135 ίππων για µικροµεσαίες µονάδες

Κοινοποίηση:

Η νέα σειρά Massey Ferguson 5700 M αποτελείται από µια γκάµα απλών, µοντέρνων, αξιόπιστων τρακτέρ υψηλής απόδοσης, βαρέως τύπου, που παρέχουν εξαιρετικές αποδόσεις για κάθε είδος αγροτικών εργασιών. Αυτή η σειρά αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της παράδοσης της Massey Ferguson στην καινοτοµία, την αξιοπιστία και την απόδοση.

Με την εισαγωγή της σειράς MF 5700 M, η εταιρεία αντισταθµίζει τις ανάγκες των σύγχρονων γεωργών και ανοίγει νέους ορίζοντες στον κόσµο της γεωργίας. Ποκιλία µοντέλων 95-135 ίππων Η σειρά MF 5700 M προσφέρει ποικιλία µοντέλων µε διάφορους κινητήρες από 95 έως 135 hp και επιλογές εξοπλισµού, προσαρµόζοντας τις ανάγκες του κάθε αγρότη.

Οι κινητήρες που χρησιµοποιούνται στη σειρά αυτή είναι υψηλής απόδοσης και χαµηλής κατανάλωσης καυσίµου, προσφέροντας έτσι αποτελεσµατική οικονοµία. Ευελιξία ανεξαρτήτως εργασίας Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της σειράς MF 5700 M είναι η ευελιξία της. Ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας σας στο αγρόκτηµα, αυτά τα τρακτέρ θα την αντιµετωπίσουν µε άνεση.

Η ανθεκτική κατασκευή τους και η υψηλή απόδοση τους τα καθιστούν ιδανικά για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών, από την αροτραία εργασία µέχρι τη µεταφορά φορτίων. Η άνεση του χειριστή είναι ένα άλλο σηµαντικό χαρακτηριστικό της σειράς MF 5700 M.

Η άρτια σχεδιασµένη καµπίνα προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και άνετο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, η Σειρά MF 5700 M είναι σχεδιασµένη για να παρέχει υψηλή απόδοση µε χαµηλό κόστος συντήρησης. Η αξιοπιστία της Massey Ferguson είναι ευρέως γνωστή και αποδεδειγµένη, και αυτά τα τρακτέρ δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτό σηµαίνει ότι οι γεωργοί µπορούν να βασίζονται σε αυτά τα µηχανήµατα για την εκτέλεση των εργασιών τους χωρίς ανησυχίες για την απόδοση και τη συντήρηση.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας – ∆ιανοµέας στην Ελλάδα για την Massey Ferguson είναι ο Όµιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, παρέχοντας ένα εκτεταµένο δίκτυο αντιπροσώπων και εξουσιοδοτηµένων συνεργείων, πλήρη τεχνική υποστήριξη από έµπειρους τεχνικούς και γνήσια ανταλλακτικά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Προτεινόμενα