Η CNH σηματοδοτεί τη νέα εποχή στα εργαλεία γεωργίας ακριβείας

Κοινοποίηση:

Λίγα χρόνια µετά την αγορά της Raven Industries από τον όµιλο CNH, τώρα αρχίζουµε να βλέπουµε πώς η τεχνολογία γεωργίας ακριβείας ενσωµατώνεται στα πιο σύγχρονα τρακτέρ Case IH και New Holland, καθώς και ποιες είναι οι λύσεις για παλαιότερα µηχανήµατα.

Ήταν έκπληξη όταν η CNH ανακοίνωσε ότι αγόρασε τη Raven Industries 2021, µια συµφωνία µε τιµή που φηµολογείται ότι είχε µπροστά από το δολάριο τη λέξη «δις». Σε αυτό το µέρος του κόσµου, πιθανώς δεν γνωρίζαµε πλήρως πόσο µεγάλη είναι η προσφορά της Raven στην αγροτική τεχνολογία. Πράγµατι, συνδέεται συνήθως µε ελέγχους ταχύτητας και άλλα σύνεργα λειτουργίας του ψεκαστήρα, αλλά υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσµα τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας που διαθέτει ενώ έχει τρέξει ακόµη και ορισµένα πρότζεκτς αυτόνοµων τρακτέρ σε µεγάλες καλλιέργειες, όπου είναι πιο πολύ γνωστή.

Τώρα που το µελάνι της συµφωνίας έχει στεγνώσει για τα καλά, βλέπουµε τα προϊόντα ακριβείας Case IH και New Holland να µεταβαίνουν από Trimble σε Raven. Εάν λαµβάνεται newsletter από κάποιον αντιπρόσωπο, θα τους έχετε δει να κάνουν ειδικές προσφορές για να προωθήσουν τυχόν υπάρχοντα απόθεµα Trimble και οµοίως πιο πρόσφατα προσφορές για τα κιτ διεύθυνσης Raven και άλλα προϊόντα στο µεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο γεωργίας ακριβείας CNH, όπως η Augmenta.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η νέα θεριζοαλωνιστική Axial-Flow της Case IH κερδίζει το βραβείο Red Dot Design

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερεις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Με κόμβο την Ινδία οι τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας του ομίλου CNH

Στο India Technology Center, το όραμα στρέφεται προς την επαυξημένη πραγματικότητα, τεχνολογία που τώρα ξεκινά να προσεγγίζει τον κλάδο της γεωργίας, με τον όμιλο CNH να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της κίνησης αυτής.