Best seller επιλογή στην Ελλάδα η χορτοδετική John Deere F441M

Κοινοποίηση:

Η σχεδίαση των χορτοδετικών John Deere βασίζεται σε αναλυτικές πληροφορίες και δεδοµένα χρηστών από όλο τον κόσµο . Με 60 και πλέον χρόνια κατασκευαστικής εµπειρίας αποτελούν την επιλογή πάνω από 350.000 πελατών στον πλανήτη.

Συγκεκριµένα, οι χορτοδετικές σταθερού θαλάµου για στρογγυλά δέµατα είναι κατασκευασµένες µε τις υψηλότερες προδιαγραφές αντοχής µε υπερµεγέθη, εξαιρετικά στεγανά ρουλεµάν, χυτό κιβώτιο ταχυτήτων σχήµατος Τ µε απλουστευµένο σύστηµα µετάδοσης κίνησης και χαλύβδινα δόντια Hardox. Κατάλληλες για δέµατα µεγαλύτερου βάρους, διαθέτουν πλάτος θαλάµου δεµάτων 1,21 µέτρα, ρύθµιση διαµέτρου δεµάτων 1,25 -1 ,35 µέτρα και εξασφαλίζουν πολύ υψηλή και ρυθµιζόµενη πυκνότητα δεµάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Οδηγός αγοράς για τα μικρά τρακτέρ στην Ελλάδα, ακόμη πιο ισχυρά τα δενδροκομικά

Τις δυνατότητες της µηχανικής δοκιµάζουν χρόνο µε το χρόνο τα δενδροκοµικά τρακτέρ τα οποία αν και γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά, οι κατασκευαστές καταφέρνουν να τα διαµορφώσουν ακόµη πιο συµπαγή και ευέλικτα. Στη χώρα µας τα specialty τρακτέρ καταλαµβάνουν το µεγαλύτερο ποσοστό στα µερίδια αγοράς, µε τους επίσηµους εισαγωγείς να φροντίζουν να έχουν άµεσα στη διάθεση των Ελλήνων αγροτών ό,τι πιο προηγµένο βγαίνει από τα εργοστάσια.