Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Κοινοποίηση:

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.

Έχοντας εξελίξει σηµαντικά τα µηχανήµατα συγκοµιδής υψηλής απόδοσης που βοηθούν τις µεγάλες γεωργικές εκµεταλλεύσεις να αλωνίζουν τις καλλιέργειές τους πιο αποτελεσµατικά και πιο βιώσιµα, η New Holland ανέπτυξε τη νέα θεριζοαλωνιστική µηχανή CR11, επιτρέποντας στους αγρότες να καλύπτουν περισσότερα εκτάρια σε λιγότερο χρόνο χρησιµοποιώντας καύσιµα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσµατικά.

Και όλα αυτά χάρη στη σηµαντική επένδυση στο εργοστάσιο στο Zedelgem του Βελγίου. Η απαλή αλωνιστική δράση του µηχανήµατος ελαχιστοποιεί τη ζηµιά στον καρπό, ενώ οι νέες εξελίξεις στο µοντέλο CR11 διασφαλίζουν ότι σχεδόν όλος ο καρπός διατηρείται καθώς περνά από τη θεριστική µηχανή, πράγµα που σηµαίνει ότι οι απώλειες είναι κοντά στο µηδέν, µε µόνο άχυρο και φλοιό σιταριού να εξέρχονται στο πίσω µέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Σε ανοικτή επικοινωνία με τον χειριστή οι καμπίνες του μέλλοντος από την Claas

Η εταιρεία σχεδιάζει την καμπίνα του μέλλοντος για τρακτέρ και μηχανήματα συγκομιδής όπως αποδεικνύεται από τα πρότζεκτ που παρουσιάστηκαν στην Agritechnica 2023, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Καινοτομίας, Cab 4.0 και Cab10 Future, δύο προοπτικές για το πώς θα εργάζονται οι άνθρωποι στην ύπαιθρο αύριο.

Ανανεωμένα και με μεγάλη ανυψωτική ικανότητα τα New Holland T5 Dual Command

Μεγαλύτερη ανυψωτική ικανότητα, νέα επιλογή εµπρόσθιου άξονα, εργοστασιακοί φορτωτές, πλήρη χαρακτηριστικά συνδεσιµότητας και καθοδήγησης και το ανανεωµένο στυλ New Holland, ενσωµατώνει η νέα σειρά. Η

Συνδυασμοί μηχανημάτων για ακρίβεια σποράς και έως 20% εξοικονόμηση εισροών

Μία ανοιχτή εκδήλωση-ορόσηµο για την βαθύτερη ενσωµάτωση των ολοκληρωµένων συστηµάτων γεωργίας ακριβείας από τους επαγγελµατίες αγρότες της χώρας µας, διοργάνωσε ο ΣΕΑΜ το Σάββατο 2 Νοεµβρίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις και στους αγρούς του Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Λάρισας. Ήταν όλοι εκεί: Αγρότες, γεωτεχνικοί, κατασκευαστές γεωργικών µηχανηµάτων και φοιτητές ώστε να παρακολουθήσουν ζωντανά τις επιδείξεις των νέων τεχνολογιών από τα µέλη του Συνδέσµου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανηµάτων.