Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Κοινοποίηση:

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.

Έχοντας εξελίξει σηµαντικά τα µηχανήµατα συγκοµιδής υψηλής απόδοσης που βοηθούν τις µεγάλες γεωργικές εκµεταλλεύσεις να αλωνίζουν τις καλλιέργειές τους πιο αποτελεσµατικά και πιο βιώσιµα, η New Holland ανέπτυξε τη νέα θεριζοαλωνιστική µηχανή CR11, επιτρέποντας στους αγρότες να καλύπτουν περισσότερα εκτάρια σε λιγότερο χρόνο χρησιµοποιώντας καύσιµα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσµατικά.

Και όλα αυτά χάρη στη σηµαντική επένδυση στο εργοστάσιο στο Zedelgem του Βελγίου. Η απαλή αλωνιστική δράση του µηχανήµατος ελαχιστοποιεί τη ζηµιά στον καρπό, ενώ οι νέες εξελίξεις στο µοντέλο CR11 διασφαλίζουν ότι σχεδόν όλος ο καρπός διατηρείται καθώς περνά από τη θεριστική µηχανή, πράγµα που σηµαίνει ότι οι απώλειες είναι κοντά στο µηδέν, µε µόνο άχυρο και φλοιό σιταριού να εξέρχονται στο πίσω µέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί

το Σάββατο 1 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Grimme αναβαθμίζει την αυτοκινούμενη REXOR 6300 με καινοτόμες προσθήκες

Η τελευταία γενιά της έξι σειρών μηχανής τεύτλων REXOR 6300 με χωρητικότητα 45 m³ είναι εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά καμπίνας, με βοηθητική μονάδα ελέγχου IBX 200 ISOBUS αριστερό υποβραχιόνιο της καμπίνας, ενώ ο κινητήρας έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη συντήρηση και προσβασιμότητα.

Η αποκλειστική δοκιμή του Deutz-Fahr 6190 TTV στο profi Σεπτεμβρίου

Το 6190 TTV είναι το μικρότερο μοντέλο της τελευταίας σειράς 6 TTV που παρουσίασε η Deutz-Fahr το 2021. Κάτω από αυτά τα πράσινα πλαστικά υπάρχει ένα μέρος νέων εξαρτημάτων που παίρνουν τον πρώτο τους αέρα, μαζί με κάποια πιο παλιά στοιχεία. Πώς «το νέο και το παλιό» συνεργάζονται στην αποκλειστική αυτή δοκιμή;

Προτεινόμενα

Λύσεις εργοστασιακών προδιαγραφών προσφέρει η Fendt για τα τρακτέρ της

Με στόχο να ικανοποιούν τις πρόσθετες απαιτήσεις τους, οι ιδιοκτήτες των τρακτέρ της Fendt μπορούν να ενσωματώσουν γνήσιο εξοπλισμό στα τρακτέρ τους, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο μοντέλο.

Με πλήθος αυτοματοποιήσεων τα Fendt Rotana Combi στην έκδοση Profi του 2024

Η Fendt ανακοινώνει ότι η νέα γενιά χορτοδετικών Rotana Combi θα ενσωματώνουν σύντομα χαρακτηριστικά όπως ανάλυση υγρασίας και λειτουργία ζύγισης, ανεβαίνοντας σκαλί στα τεχνολογικά πακέτα που ήδη φέρουν τα μηχανήματα.

Αναβαθμισμένες για το 2025 οι ενσιρωτικές New Holland FR Forage Cruiser

Η βελτιωμένη λειτουργικότητα μέσα στην καμπίνα, η νέα τεχνολογία πρόληψης μπλοκαρίσματος και το προσαρμόσιμο σύστημα διεύθυνσης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει η ανανεωμένη αυτοκινούμενη ενσιρωτική FR Forage Cruiser της New Holland.