Φτιαγμένο για τα δύσκολα το John Deere 6R185 AutoPowr με αναβαθμισμένο εξακύλινδρο κινητήρα

Κοινοποίηση:

Το 6155R µε τις επιτυχηµένες πωλήσεις του αντιπροσωπεύει ένα γενναίο µερίδιο για την John Deere. Μπορεί το νέο 6R185 των 185 ίππων να γίνει το νέο «best seller»; Η απάντηση στο profi.

Το John Deere 6R150 µοιράζεται την ίδια καµπίνα µε το νέο 6R185. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές. Για αρχή, υπάρχει ο κινητήρας. Αντί για τέσσερις κυλίνδρους, το 6R185 έχει έναν εξακύλινδρο κινητήρα Deere Power Systems 6,8 λίτρων κάτω από το λαµπερό πράσινο καπό του. Και η συντοµογραφία PVS στην ονοµασία του κινητήρα υποδηλώνει ότι αντί για δύο εν σειρά τούρµπο (PSS), διατίθεται µονάδα µεταβλητής γεωµετρίας.

Η πρόθεση για αναζήτηση των νέων χαρακτηριστικών που φέρνει αυτός ο επιπλέον κυβισµός στις επιδόσεις ήταν έντονη, οπότε το τρακτέρ επισκέφτηκε το διάδροµο δοκιµών DLG και το δυναµόµετρο. Σηµειωτέον: σε αντίθεση µε το 6R150, η John Deere χωρίζει το πακέτο ψύξης. Το intercooler στα τρακτέρ 6R µεγαλύτερης ιπποδύναµης βρίσκεται σχεδόν οριζόντια πάνω από τα άλλα ψυγεία και τροφοδοτείται µε αέρα από κάτω από έναν ανεµιστήρα µε υδραυλική κίνηση -σχετικά περίπλοκο αλλά αποτελεσµατικό, σύµφωνα µε την John Deere.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Με μεγάλες αλλαγές το 2024 η σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Farmlift της Case IH

Η οικογένεια Farmlift θα διατίθεται σε επτά μοντέλα, με αντλία ροής 160 λ./λ., νέα έξυπνα υδραυλικά χαρακτηριστικά, ηλεκτροϋδραυλικό φορέα εργαλείων και πολλαπλές αναβαθμίσεις άνεσης και λειτουργίας εντός της καμπίνας.