Άνετη εργασία συνδυασμένη με απόλαυση υπόσχεται η Kawasaki για τα νέα Ridge

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

 

Το Kawasaki Ridge είναι σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες ακινήτων και λάτρεις του powersport, διαθέτοντας ποιοτικά εξαρτήματα και χαρακτηριστικά καμπίνας. Το νέο όχημα κινείται από έναν υγρόψυκτο, τετρακύλινδρο κινητήρα 999 κ.εκ. με απόδοση 92 ίππους.

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο κιβώτιο ταχυτήτων του συνδυάζεται με φυγοκεντρικό συμπλέκτη για υψηλή απόδοση στις χαμηλές ταχύτητες και κατά την οδήγηση ακριβείας. Το Ridge διαθέτει επιλογή λειτουργίας ισχύος, επιτρέποντας στους χειριστές να εναλλάσσουν μεταξύ της λειτουργίας εργασίας χαμηλής ταχύτητας, της ταχύτερης σπορ λειτουργίας και μιας ισορροπημένης «κανονικής» λειτουργίας. Οι χειριστές είναι σε θέση να αλλάζουν μεταξύ των λειτουργιών 4WD και 2WD εν κινήσει. Μια άλλη λειτουργία ενεργοποιεί τόσο τη λειτουργία 4WD όσο και το κλείδωμα του πίσω διαφορικού για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Ridge διαθέτει μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου και εύκολα προσβάσιμα σημεία συντήρησης λαδιού και φίλτρου αέρα.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαΐου 2024

 

Το πλαίσιο σχεδιάστηκε ειδικά για την ανάρτηση διπλών ψαλιδιών μεγάλης διαδρομής και την υψηλή απόσταση από το έδαφος. Το Ridge πατάει σε ελαστικά 27 ιντσών με ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών. Η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει τρεις επιβάτες, εμπνευσμένη από επιβατικά οχήματα, με χαρακτηριστικά για χαμηλό θόρυβο και κραδασμούς.

Το ηλεκτρικό και υδραυλικό τιμόνι είναι στάνταρ, και μπορεί να ρυθμιστεί προς τα πάνω και προς τα κάτω για άνεση, ώστε ο χειρισμός να μοιάζει με οδήγηση αυτοκινήτου. Μια οθόνη LCD 7 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων με λειτουργίες όπως εκείνες ενός infotainment και ενδείξεις όπως ταχύμετρο, στροφόμετρο, δείκτης καυσίμου, ένδειξη ταχυτήτων, λειτουργία οδήγησης, λειτουργία ισχύος και θερμοκρασία CVT.

Η οθόνη διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth για την εμφάνιση τηλεφωνικών κλήσεων και σύνδεση με την εφαρμογή Rideology iOS της Kawasaki. Η εφαρμογή μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του οχήματος, να καταγράφει διαδρομές GPS, να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της οθόνης οργάνων, να επικοινωνεί και να μοιράζεται προφίλ και αρχεία καταγραφής διαδρομών με άλλους χρήστες.

Η επίπεδη σχεδίαση του πατώματος φόρτωσης επιτρέπει τη φόρτωση από τρεις πλευρές, ενώ η πρόσβαση είναι δυνατή από την καμπίνα. Έχουν προστεθεί τέσσερα ενσωματωμένα άγκιστρα για βολικά σημεία πρόσδεσης και το πάτωμα μπορεί επίσης να φέρει μια μικρή κλίση, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στον κινητήρα. Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης ικανότητα ρυμούλκησης 2.000 κιλών και στάνταρ κοτσαδόρο.

Το μοντέλο Ridge Ranch είναι κατασκευασμένο με το Warn VRX 45 Powersport με χαλύβδινο σχοινί ποιότητας αεροσκάφους ως βασικό εξοπλισμό, ενώ το μοντέλο Limited διαθέτει το Warn VRX 45-S Powersport με συνθετικό σχοινί. Το μοντέλο Limited διαθέτει επίσης ένα σύστημα πλοήγησης Garmin Tread εκτός δρόμου και ηχοσύστημα με ηχεία ενσωματωμένα στο σύστημα ROPS.

πηγή: Successful Farming

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Fendt Former C με δύο ρότορες, κεντρική μονάδα παράδοσης και πλήθος τεχνολογιών

Τα συλλεκτικά Former C είναι εντελώς καινούργια για το 2024, φέρουν πλήθος τεχνολογικών λύσεων, που προάγουν την άνεση αλλά και την υγεία του υλικού, το οποίο παραδίδεται ποιοτικά και αξιοποιείται αποδοτικά από τους παραγωγούς.

Προτεινόμενα

Από τη γαλλική Agrodrone το AG100 ως drone ψεκασμού και διάγνωσης

Ανάμεσα στον ανταγωνισμό των μη επανδρωμένων αεροσκαφών για τη γεωργία τοποθετείται και η νεοφυής Agrodrone, η οποία εισάγει το AG100 λέγοντας ότι πρόκειται για πλυτάλαντο drone που σπέρνει, ψεκάζει και διαγιγνώσκει από αέρος.

Η σβάρνα ζιζανίων Lemken Thulit με δόντια μήκους 575 mm έφτασε στην Ελλάδα

Τη σβάρνα ζιζανίων Lemken Thulit έφερε στην Ελλάδα η εταιρεία Στασινός Α.Ε. Πρόκειται για ένα µηχάνηµα που συµπληρώνει βέλτιστα την καινοτόµο τεχνολογία σκαλιστηριού Lemken και καθιστά τη διαχείριση ζιζανίων παράγοντα επιτυχίας για την αροτραία καλλιέργειά σας.