Τα τρακτέρ Hattat ήρθαν Ελλάδα, πρώτη παρουσίαση του δενδροκομικού B3000

Κοινοποίηση:

Ισχύ, άνεση και οικονοµία υπόσχονται τα τρακτέρ Hattat B3000 75-102 ίππων που φέρνει στην Ελλάδα µε τη νέα της συνεργασία η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ως µία προσιτή και αξιόπιστη λύση για εργασίες σε οπωρώνες, αµπελώνες και ελαιώνες.

Η σειρά Hattat B3000 αποτελείται από τρία µοντέλα: τα Β3085, Β3095 και Β3105, τα οποία αποδίδουν ισχύς 75 , 92 και 102 ίππους. Η πλήρως ανανεωµένη σειρά τρακτέρ Hattat Β Series διαθέτει κινητήρα IVECO Fiat Powertrain Technologies (FPT). Συγκεκριµένα τον κινητήρα F28 Stage V, 4κύλινδρο, 2,8L για το µοντέλο B3085 και τον F29 Stage V, 4κύλινδρο, 2,9L για τα µοντέλα Β3095 και Β3105 µε σύστηµα ηλεκτρονικού ψεκασµού καυσίµου common rail στα 1600 bar.

Χάρη στην καινοτόµα αρχιτεκτονική του και το προηγµένο σύστηµα ψεκασµού καυσίµου, προσφέρει οικονοµία 15% στην κατανάλωση καυσίµου και υψηλή ροπή. Ο κινητήρας Stage V, που είναι η καρδιά της σειράς Hattat Β, προσφέρει της υψηλότερες τιµές ισχύος και ροπής ακόµα και σε χαµηλές στροφές. Έτσι το µόνο που χρειάζεται είναι το πάτηµα του γκαζιού και η δύναµη είναι στα χέρια σας.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Μέγιστη ευελιξία ακόµη και στα πιο στενά χωράφια με τα ανανεωμένα τα New Holland Τ4F S

Με τέσσερα µοντέλα που αποδίδουν 75-110 ίππους (ονοµαστικούς) από έναν συµπαγή και ισχυρό κινητήρα FPT, τα τρακτέρ T4F S έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των παραγωγών που δραστηριοποιούνται σε οπωρώνες, αµπελώνες και θερµοκήπια.