Τα τρακτέρ Hattat ήρθαν Ελλάδα, πρώτη παρουσίαση του δενδροκομικού B3000

Κοινοποίηση:

Ισχύ, άνεση και οικονοµία υπόσχονται τα τρακτέρ Hattat B3000 75-102 ίππων που φέρνει στην Ελλάδα µε τη νέα της συνεργασία η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ως µία προσιτή και αξιόπιστη λύση για εργασίες σε οπωρώνες, αµπελώνες και ελαιώνες.

Η σειρά Hattat B3000 αποτελείται από τρία µοντέλα: τα Β3085, Β3095 και Β3105, τα οποία αποδίδουν ισχύς 75 , 92 και 102 ίππους. Η πλήρως ανανεωµένη σειρά τρακτέρ Hattat Β Series διαθέτει κινητήρα IVECO Fiat Powertrain Technologies (FPT). Συγκεκριµένα τον κινητήρα F28 Stage V, 4κύλινδρο, 2,8L για το µοντέλο B3085 και τον F29 Stage V, 4κύλινδρο, 2,9L για τα µοντέλα Β3095 και Β3105 µε σύστηµα ηλεκτρονικού ψεκασµού καυσίµου common rail στα 1600 bar.

Χάρη στην καινοτόµα αρχιτεκτονική του και το προηγµένο σύστηµα ψεκασµού καυσίµου, προσφέρει οικονοµία 15% στην κατανάλωση καυσίµου και υψηλή ροπή. Ο κινητήρας Stage V, που είναι η καρδιά της σειράς Hattat Β, προσφέρει της υψηλότερες τιµές ισχύος και ροπής ακόµα και σε χαµηλές στροφές. Έτσι το µόνο που χρειάζεται είναι το πάτηµα του γκαζιού και η δύναµη είναι στα χέρια σας.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Σχεδιασμένη για Ευρώπη και με λειτουργίες αυτονομίας η μεσαία σειρά Daedong GX

Οι επενδύσεις της κορεατικής εταιρείας δε σταματούν και το τρακτέρ της σειράς GX εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τον όμιλο, αφού τα μοντέλα διαθέτουν πλήθος τεχνολογιών όπως οι λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης και άλλα συστήματα «συμβατά» με τις επιθυμίες και των Ευρωπαίων αγοραστών.

Με σύμμαχο τη Trimble στα συστήματα γεωργίας ακριβείας ο όμιλος AGCO

AGCO και Trimble PTx υπογράφουν συνεργασία για περαιτέρω διεύρυνση των τεχνολογιών στα μηχανήματα του ομίλου AGCO, κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκονται η Fendt, η Massey Ferguson, η Valtra και άλλες κατασκευάστριες.