Πρωταγωνιστές τα Merlo μηδενικών ρύπων στην έκθεση Fieragricola 2024

Κοινοποίηση:

«Οι εμπορικές εκθέσεις είναι πάντα μια πολύτιμη ευκαιρία για να συναντήσουμε τους αντιπροσώπους και τους πελάτες μας», τόνισε ο Mattia Bodino, από το τμήμα μάρκετινγκ του ομίλου Merlo. «Για εμάς είναι ένας τρόπος να ακούμε, να λαμβάνουμε προτάσεις, να κατανοούμε τις τάσεις και να αναπτύσσουμε όλο και περισσότερα μηχανήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων», σχολίασε. Τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην έκθεση συνάδουν με την εστίαση στην καινοτομία και την έρευνα που χαρακτηρίζει πάντα την πολιτική της εταιρείας.

Το e-WORKER και το Cingo M600TDe υπογραμμίζουν την εστίαση στην ηλεκτροκίνηση, έναν τομέα που προορίζεται να αναπτυχθεί όλο και περισσότερο στο μέλλον. Η νέα σειρά τηλεσκοπικών TF30.7, που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά αυτές τις ημέρες – προσφέρεται σε δύο μοντέλα και πέντε εκδόσεις σχεδιασμένες ειδικά για τη γεωργία και τις κατασκευές – χαρακτηρίζεται από τη συμπαγή μορφή και την ευελιξία της, ενώ εγγυάται την άνεση και την ασφάλεια που φέρουν τα μεγαλύτερα μηχανήματα.

Το TF30.7 ξεχώρισε και είναι ένα πολύ ασφαλές μηχάνημα, το οποίο δίνει απάντηση σε μια ανάγκη που θέλει να ικανοποιήσει πολύ έντονα η αγορά. Μεταξύ των μηχανημάτων της έκθεσης, το MM160 με το νέο βραχίονα Merlo, το τρακτέρ μεταφοράς εργαλείων που χρησιμοποιείται για εργασίες συντήρησης στη γεωργία προσέλκυσε με τη σειρά του τους επισκέπτες. Το μηχάνημα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε τρακτέρ πολλαπλών χρήσεων (για παράδειγμα, το χειμώνα, με το μπροστινό εκχιονιστικό μηχάνημα και τον πίσω διασκορπιστή αλατιού). Ένα μοναδικό μηχάνημα στην αγορά, ικανό να εργάζεται το καλοκαίρι και το χειμώνα. Για την εταιρεία -γιορτάζει φέτος εξήντα χρόνια λειτουργίας – η οικονομική χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη ικανοποίηση, όπως πιστοποιείται από την αύξηση της παραγωγής (8.700 μηχανές), του κύκλου εργασιών (+11,7%) και της απασχόλησης. Για το εγγύς μέλλον, μετά από τρία συνεχόμενα έτη ανάπτυξης, αναμένεται τώρα μια συνολική επιβράδυνση, όπως αναφέρεται στην ιταλική ιστοσελίδα meccagri.

«Η παρουσία μας στον τομέα των τηλεσκοπικών, σε συνδυασμό με την εγγύτητα στον πελάτη που μας χαρακτήριζε πάντα μας κάνει ωστόσο να ατενίζουμε τους επόμενους μήνες με σιγουριά. Εργαζόμαστε για να εδραιώσουμε τις θέσεις μας στην αγορά και να ανοίξουμε νέες ευκαιρίες. Η θυγατρική εταιρεία στις ΗΠΑ που μόλις ανοίξαμε μας επιτρέπει πλέον να είμαστε παρόντες σε μια περιοχή από την οποία προηγουμένως απουσιάζαμε και έτσι να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του ομίλου και το πολύ φιλόδοξο βιομηχανικό πρόγραμμα που έχουμε», σχολίασε ο Mattia Bodino. Η θυγατρική εταιρεία στις ΗΠΑ προστέθηκε στις έξι υπάρχουσες (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Πολωνία, Αυστραλία) και ενισχύει το δίκτυο διανομής που αποτελείται από 80 εισαγωγείς και 600 αντιπροσώπους, οι οποίοι είναι σε θέση να προσφέρουν ευρεία κάλυψη όσον αφορά τις πωλήσεις, το σέρβις και τα ανταλλακτικά.

Meccagri

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Δύο νέες προσθήκες στη σειρά φορτωτών 270 της JCB με αναβάθμιση στον κινητήρα

Τα δύο μοντέλα, τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα αντίστοιχα, είναι τα νέα ευέλικτα μοντέλα της βρετανικής φίρμας, που φέρουν όμως και καλά αποτελέσματα στις μετρήσεις οικονομίας και ευκολίας χειρισμών.