Στο χωράφι με το άροτρο Amazone Tyrok 400V 6+1

Κοινοποίηση:

Το ηµι-αναρτώµενο και αναστρεφόµενο άροτρο Tyrok της Amazone, µε τα νέα σώµατα STW35, έφτασε στα όριά του σε ένα µόνο σύνολο συνθηκών. Τόσο ο χειρισµός του όµως όσο και η λειτουργία του ήταν εξίσου εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή µε το ηµι-αναρτώµενο άροτρο της Amazone. Τώρα όµως έχει προστεθεί µια έκδοση µε έξι υνιά, ενώ η έκδοση µε εννέα παραµένει η µεγαλύτερη. Ας γνωρίσουµε λοιπόν τον υποψήφιο για δοκιµή, τον οποίο χρησιµοποιήσαµε όλο το περασµένο φθινόπωρο – ένα Tyrok 400 6+1 V µε υδραυλικό σύστηµα ρύθµισης πλάτους vari-width, ένα βιδωµένο επιπλέον σετ σωµάτων και τις νέες πλάκες STW35.

Η Amazone λέει ότι αυτή η νέα πλάκα αναπτύχθηκε για µεσαία και βαριά εδάφη, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί καλά και σε πιο ελαφριά εδάφη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Ευημερία και ανάπτυξη όλων των μελών της P J Condellis S.A. το 2024

Η P J Condellis S.A. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Σε κλίμα χαράς, τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν ευχές, και να επισημάνουν τη δέσμευσή τους στην ευημερία και την ανάπτυξη όλων των μελών.