Τρία νέα μεγάλα μοντέλα στη σειρά μικτών ζωοτροφών Solomix 2 από την Trioliet

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η Trioliet λανσάρει τρία νέα μοντέλα στην κορυφαία κατηγορία της σειράς μικτών ζωοτροφών Solomix 2.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Ιουνίου 2024

Με τρία νέα μοντέλα, το 2200, το 2600 και το 2800, θα αναπτύσσει την γκάμα μικτών η Trioliet, προσθέτοντας μηχανήματα μεταξύ 20 m³ και 30 m³ και συγκεκριμένα με χωρητικότητα 22 m³, 26 m³ και 28 m³, αντίστοιχα. Οι στιβαροί μίκτες τροφοδοσίας διαθέτουν μεγάλο όγκο και συμπαγή σχεδιασμό, ενώ είναι ιδιαίτερα ευέλικτοι, αναφέρει η εταιρεία.

Η μικρή απόσταση μεταξύ του κοχλία ρυμούλκησης και του μπροστινού πλαισίου καθιστά τον μίκτη ζωοτροφών κατάλληλο για εκμεταλλεύσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Επιπλέον, ο σχετικά χαμηλά τοποθετημένος κάδος ανάμιξης εξασφαλίζει ότι το μηχάνημα μπορεί να φορτωθεί γρήγορα, διατηρώντας παράλληλα καλή εποπτεία της λειτουργίας.

Το χαμηλό ύψος του μηχανήματος είναι σημαντικό πλεονέκτημα σε στάβλους με χαμηλό ύψος. Η σειρά Trioliet Solomix 2 μπορεί να παραδοθεί σε όγκους από 10 m³ έως 36 m³, με την εταιρεία να γνωρίζει φυσικά ότι υπάρχει αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για μοντέλα Solomix με χωρητικότητα 20 m³ και άνω.

Με την προσθήκη αυτών των τριών μοντέλων, η σειρά Solomix 2 με χωρητικότητα 20 m³ και άνω αποτελείται πλέον από οκτώ διαφορετικούς εκδόσεις όγκων: από 20 m³ έως 36 m³. Όλα αυτά τα μοντέλα διατίθενται με πλευρικές πόρτες απόρριψης στο μπροστινό ή το πίσω μέρος ή με μονάδα απόρριψης στο μπροστινό ή το πίσω μέρος με εγκάρσιο ιμάντα μεταφοράς ή εγκάρσια αλυσίδα μεταφοράς.

Τα μοντέλα με πλευρικές πόρτες απόρριψης φέρουν από τον βασικό εξοπλισμό δύο πόρτες απόρριψης – μπροστά αριστερά και μπροστά δεξιά – για βέλτιστη ορατότητα κατά τη διαδικασία απόρριψης. «Οι στιβαρές πόρτες απόρριψης με δύο κυλίνδρους βρίσκονται στο πλάι του οχήματος αντί στην καμπύλη, γεγονός που εγγυάται την ομοιόμορφη απόρριψη», λέει η εταιρεία.

Για τα νέα μοντέλα Solomix 2 διατίθεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών, συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων Shifttronic 2 ταχυτήτων, το οποίο ελέγχεται εύκολα μέσω μιας εφαρμογής. Ο μίκτης τροφοδοσίας αλλάζει αυτόματα ταχύτητες ανάλογα με το βάρος στον κάδο ανάμιξης, διασφαλίζοντας ότι η ταχύτητα του κοχλία είναι πάντα η βέλτιστη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρότερο χρόνο ανάμιξης και μικρότερη απαίτηση ισχύος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Σπαρτική Lemken Solitair DT: Βγάζει τα µεγάλα όπλα

Η Lemken ολοκλήρωσε τη σειρά Solitair DT με την προσθήκη ενός εννιάμετρου μοντέλου με πλάτος κάτω των 3,0 μ. και ύψος 4,0 μ. Ρίχνουμε μια ματιά στο πεδίο και μαθαίνουμε τις λεπτομέρειες.

Claas: Το «Success Story» των 500.000 θεριζοαλωνιστικών και οι επετειακές εκδόσεις

Η CLAAS από το 1936 «κλειδώνει» ένα ορόσημο κατασκευής 500.000 θεριζοαλωνιστικών, κάτι που θα φέρει και αισθητική διαφοροποίηση στα ειδικά επετειακά μοντέλα LEXION, TRION, EVION και DOMINATOR, τα οποία θα παρουσιαστούν σε διάφορες εμπορικές εκθέσεις και επιδείξεις.

Προτεινόμενα

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.