Με νέα, αθόρυβη και πιο άνετη καμπίνα τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά Horsch Leeb

Κοινοποίηση:

Η καμπίνα των τελευταίων αυτοκινούμενων ψεκαστικών μηχανημάτων PT και VT της Horsch Leeb δεν είναι μόνο πιο ευρύχωρη και πιο αθόρυβη, αλλά ανεβάζει και την άνεση του χειριστή σε νέα υψηλά επίπεδα.

Το αυτοκινούμενο ψεκαστικό VT, που παρουσιάστηκε στην Agritechnica τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν το πρώτο μοντέλο που ενσωμάτωνε την τελευταία καμπίνα της Claas. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο τερματικό στην Α κολώνα από το βασικό εξοπλισμό, με το υποβραχιόνιο και τα συστήματα ελέγχου με joystick να είναι σχεδιασμένα από την Leeb.

«Παραδοσιακά, τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά υστερούσαν σε άνεση καμπίνας σε σχέση με τα τρακτέρ», σχολιάζει ο Stephen Burcham, γενικός διευθυντής της Horsch UK, ο οποίος προσθέτει λέγοντας ότι η νέα καμπίνα ανεβάζει την άνεση του χειριστή σε υψηλότερο επίπεδο.

Αυτή η πρόσθετη άνεση περιλαμβάνει φιλτράρισμα κατηγορίας IV (στάνταρ), ενώ οι χειριστές που αναζητούν ακόμη πιο άνετη οδήγηση πρέπει να γνωρίζουν ότι η πνευματική ανάρτηση καμπίνας τεσσάρων σημείων είναι προαιρετική.


Κατά την ευρωπαϊκή παρουσίαση του VT στον Τύπο το περασμένο φθινόπωρο, έγινε έμμεση αναφορά ότι το μεταβλητό πλάτος τροχιάς (1,8-2,4 μ.) θα μπορούσε να προσελκύσει εργολάβους που ασχολούνται με διαφορετικές εργασίες, που απαιτούν μεταβολές. Το μοντέλο των 5.000 λίτρων (230 ίππων) είναι το μικρότερο αυτοκινούμενο που κατασκευάζει η γερμανική εταιρεία. Το VT διατίθεται επίσης με δεξαμενή 6.000 λ. και κινητήρα 300 ίππων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Η New Holland CR11 έτοιμη για νέο ρεκόρ αλωνισμού

Πώς µπορεί η New Holland να κατασκευάσει µία µηχανή να ξεπερνάει την CR10.90 κάτοχο του παγκοσµίου ρεκόρ αλωνισµού µε απόδοση 800 τόνων σε 8 ώρες; Να που τα κατάφερε µε την CR11, που όπως λέει η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο συγκοµιδής.

Με έγκριση για χρήση βιοκαυσίμου τρακτέρ, αλωνιστικές και ενσιρωτικές της Claas

Το υδρογονοκατεργασμένο φυτικό έλαιο (HVO) θα είναι στο εξής το πλέον το καύσιμο που θα μπορούν εναλλακτικά οι ιδιοκτήτες των υψηλού κυβισμού μηχανημάτων της Claas να χρησιμοποιούν, με τα τρακτέρ, τις αλωνιστικές και τις ενσιρωτικές με Stage V κινητήρα να έρχονται ήδη από τον Οκτώβριο του 2023 εφοδιασμένα με το συγκεκριμένο καύσιμο, εκ του εργοστασίου.