Με νέα, αθόρυβη και πιο άνετη καμπίνα τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά Horsch Leeb

Κοινοποίηση:

Η καμπίνα των τελευταίων αυτοκινούμενων ψεκαστικών μηχανημάτων PT και VT της Horsch Leeb δεν είναι μόνο πιο ευρύχωρη και πιο αθόρυβη, αλλά ανεβάζει και την άνεση του χειριστή σε νέα υψηλά επίπεδα.

Το αυτοκινούμενο ψεκαστικό VT, που παρουσιάστηκε στην Agritechnica τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν το πρώτο μοντέλο που ενσωμάτωνε την τελευταία καμπίνα της Claas. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο τερματικό στην Α κολώνα από το βασικό εξοπλισμό, με το υποβραχιόνιο και τα συστήματα ελέγχου με joystick να είναι σχεδιασμένα από την Leeb.

«Παραδοσιακά, τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά υστερούσαν σε άνεση καμπίνας σε σχέση με τα τρακτέρ», σχολιάζει ο Stephen Burcham, γενικός διευθυντής της Horsch UK, ο οποίος προσθέτει λέγοντας ότι η νέα καμπίνα ανεβάζει την άνεση του χειριστή σε υψηλότερο επίπεδο.

Αυτή η πρόσθετη άνεση περιλαμβάνει φιλτράρισμα κατηγορίας IV (στάνταρ), ενώ οι χειριστές που αναζητούν ακόμη πιο άνετη οδήγηση πρέπει να γνωρίζουν ότι η πνευματική ανάρτηση καμπίνας τεσσάρων σημείων είναι προαιρετική.


Κατά την ευρωπαϊκή παρουσίαση του VT στον Τύπο το περασμένο φθινόπωρο, έγινε έμμεση αναφορά ότι το μεταβλητό πλάτος τροχιάς (1,8-2,4 μ.) θα μπορούσε να προσελκύσει εργολάβους που ασχολούνται με διαφορετικές εργασίες, που απαιτούν μεταβολές. Το μοντέλο των 5.000 λίτρων (230 ίππων) είναι το μικρότερο αυτοκινούμενο που κατασκευάζει η γερμανική εταιρεία. Το VT διατίθεται επίσης με δεξαμενή 6.000 λ. και κινητήρα 300 ίππων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Προτεινόμενα

Με αέρα ανανέωσης το νέο Zetor Major 80

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος TCD 2.9 L4 πετρελαιοκινητήρας της Deutz, που προσφέρει 75 ίππους. Η Zetor ανανέωσε το μοντέλο της Major 80

Με λεωφορεία νέας γενιάς κινητήρων CNG της IVECO ανανεώνεται ο στόλος της Αθήνας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επέλεξε την IVECO BUS και το μοντέλο URBANWAY CNG με αρθρωτό σύστημα. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και είναι συμβατό με βιομεθάνιο. Η παράδοση των 100 λεωφορείων νέας γενιάς URBANWAY CNG θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στο έτος συμβάλλοντας στην ανανέωση του στόλου της Αθήνας.