Με νέα, αθόρυβη και πιο άνετη καμπίνα τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά Horsch Leeb

Κοινοποίηση:

Η καμπίνα των τελευταίων αυτοκινούμενων ψεκαστικών μηχανημάτων PT και VT της Horsch Leeb δεν είναι μόνο πιο ευρύχωρη και πιο αθόρυβη, αλλά ανεβάζει και την άνεση του χειριστή σε νέα υψηλά επίπεδα.

Το αυτοκινούμενο ψεκαστικό VT, που παρουσιάστηκε στην Agritechnica τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν το πρώτο μοντέλο που ενσωμάτωνε την τελευταία καμπίνα της Claas. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο τερματικό στην Α κολώνα από το βασικό εξοπλισμό, με το υποβραχιόνιο και τα συστήματα ελέγχου με joystick να είναι σχεδιασμένα από την Leeb.

«Παραδοσιακά, τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά υστερούσαν σε άνεση καμπίνας σε σχέση με τα τρακτέρ», σχολιάζει ο Stephen Burcham, γενικός διευθυντής της Horsch UK, ο οποίος προσθέτει λέγοντας ότι η νέα καμπίνα ανεβάζει την άνεση του χειριστή σε υψηλότερο επίπεδο.

Αυτή η πρόσθετη άνεση περιλαμβάνει φιλτράρισμα κατηγορίας IV (στάνταρ), ενώ οι χειριστές που αναζητούν ακόμη πιο άνετη οδήγηση πρέπει να γνωρίζουν ότι η πνευματική ανάρτηση καμπίνας τεσσάρων σημείων είναι προαιρετική.


Κατά την ευρωπαϊκή παρουσίαση του VT στον Τύπο το περασμένο φθινόπωρο, έγινε έμμεση αναφορά ότι το μεταβλητό πλάτος τροχιάς (1,8-2,4 μ.) θα μπορούσε να προσελκύσει εργολάβους που ασχολούνται με διαφορετικές εργασίες, που απαιτούν μεταβολές. Το μοντέλο των 5.000 λίτρων (230 ίππων) είναι το μικρότερο αυτοκινούμενο που κατασκευάζει η γερμανική εταιρεία. Το VT διατίθεται επίσης με δεξαμενή 6.000 λ. και κινητήρα 300 ίππων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Συμμαχία Kubota και Allianz Hydrogen Engine για περαιτέρω ανάπτυξη κινητήρων υδρογόνου

Η κίνηση αυτή αποτελεί την τελευταία πρωτοβουλία της επιχειρηματικής μονάδας Kubota Engines Europe, η οποία προωθεί τη χρήση διαφόρων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υδρογόνο. Η τελευταία προσθήκη ο 3,8 λίτρων απόδοσης 85 kW για χρήση και σε τρακτέρ

Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Προτεινόμενα

Η Kubota αποκαλύπτει το Agri Concept στην έκθεση CES 2024 του Λας Βέγκας

Η Kubota στην πρόσφατη CES 2024 στο Λας Βέγκας βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το μακροπρόθεσμο όραμά της «GMB2030». Το νέο όχημα Agri Concept αποτελεί μέρος του μέλλοντος της γεωργίας που οραματίζεται η Kubota, η οποία φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας στην ευρωπαϊκή αγορά.