Νέες εγκαταστάσεις της SIPTEC Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:

Η αύξηση των απαιτήσεων της αγοράς και η συνεχής ζήτηση γεωργικών μηχανημάτων, οδήγησαν την εταιρεία SIPTEC Παπαδόπουλος στη κατασκευή μίας ακόμα μονάδας παραγωγής.

Οι εργασίες για τη νέα μονάδα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2022 στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, στη Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ένα κομβικό σημείο ενδιαφέροντος για τις δράσεις της εταιρείας.

Το φθινόπωρο του 2023 οι νέες εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν εργασίες παραγωγής και συναρμολόγησης εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως η υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής ηλεκτροστατικής βαφής. Oι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 16 στρέμματα από τα οποία 5.000 τ.μ. καλύπτουν το κτίριο μαζί με τα γραφεία. Στον εκθεσιακό χώρο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται από κοντά για τις σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις της SIPTEC Παπαδόπουλος .

Με τις υπηρεσίες after sales και συνεργείου, ολοκληρώνεται παράλληλα με το καλύτερο δυνατό τρόπο η πλήρης υποστήριξη των πελατών.

Σημειώνεται τέλος πως με αυτό το τρόπο διπλασιάζεται η ικανότητα παραγωγής SIPTEC Παπαδόπουλος σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις στη Φιλυριά, Κιλκίς, στις οποίες ήταν η έδρα της εταιρείας από το 1978.

Η εταιρεία, διαθέτει μηχανήματα κατεργασίας εδάφους και προετοιμασίας για την σπορά, δισκοσβάρνες, πολύδισκα, καλλιεργητές, yπεδαφοκαλλιεργητές, καλλιεργητές βαρέος τύπου – ρίπερ, σκαλιστήρια κ.α.

Μηχανήματα κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες

Η SIPTEC Παπαδόπουλος έχοντας ως βασική φιλοσοφία την παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, δραστηριοποιείται σε βιομηχανικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα εισάγει και εξάγει

μια μεγάλη γκάμα αγροτικών μηχανημάτων επιδιώκοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μετά από συνεχείς επεκτάσεις των εγκαταστάσεων της, σήμερα δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες επεκτείνονται σε συνολική έκταση 20.000 τ.μ.

Η προσπάθειά της ήταν πάντα επικεντρωμένη στην κατασκευή αξιόπιστων μηχανημάτων που μπορούν να διατεθούν στην καλύτερη δυνατή τιμή στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα οι πελάτες της μπορούν να βασίζονται σε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η αφοσίωσή της σε αυτόν τον στόχο της επέτρεψε να είναι πολύ επιτυχημένη στις εξαγωγές (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Καζακστάν, Αίγυπτος, Κύπρος, Γεωργία κ.α) τα τελευταία χρόνια.

Για τα μηχανήματά της, η SIPTEC Παπαδόπουλος χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής. Ανταλλακτικά που δεν παράγει η εταιρεία αγοράζονται αποκλειστικά από τους πιο αξιόπιστους Ευρωπαίους προμηθευτές.

Τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνοδεύονται από το πιστοποιητικό ISO 9001:2015.

Η SIPTEC Παπαδόπουλος ιδρύθηκε το έτος 1970 ως κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων. Ο ιδρυτής, Συμεών Παπαδόπουλος, στην επιδίωξή του να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγροτικής αγοράς εκείνης της εποχής, άρχισε να αναπτύσσει μηχανήματα, που θα βελτίωναν την απόδοση των πελατών του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εστιάζοντας σε ποιοτικά μηχανήματα, καταφέρνει να δημιουργήσει νέα πρότυπα στην τοπική αγροτική βιομηχανία. Οι μετέπειτα επιτυχίες της εταιρείας θα ξεπεράσουν αργότερα κάθε προσδοκία. Σήμερα η εταιρεία ακολουθεί τις ίδιες βασικές αρχές υπό την ηγεσία του Ιάκωβου Παπαδόπουλου.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Φουτουριστική εμφάνιση, λειτουργικότητα και βραβείο Red Dot Design στην αλωνιστική Axial-Flow

Η νέα θεριζοαλωνιστική AF κερδίζει το βραβείο Red Dot Design, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός ανεβάζει την Axial-Flow στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και η νέα εξωτερική διαμόρφωση δημιουργεί φουτουριστική εμφάνιση.

Το νέο βραβείο TOTYBot για πρώτη φορά φέτος στην EIMA με τέσσερις φιναλίστ

Το Νοέμβριο του 2024, θα ανακοινωθούν τα διάσημα βραβεία Tractor of the Year (TOTY) για τη σεζόν 2025 αλλά φέτος εισάγεται μια νέα κατηγορία για τα αγροτικά ρομπότ, με την ονομασία TOTYBot, που υποστηρίζεται και από τον ιστοχώρο Future Farming. Οι υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Ακρίβεια κοπής μέσω του Opticurve πετυχαίνουν τα χορτοκοπτικά Pöttinger Novacat F 3100

Για το συγκειριμένο παρελκόμενο κοπής, η Pöttinger πιστεύει στην ήπια κοπή με ακρίβεια, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα χορτονομής. Αυτός είναι ο λόγο που τα μπροστινά Novacat F 3100 συνοδεύονται από τη τεχνολογία Opticurve.

Προτεινόμενα

Amatechnica 2024: Επιδείξεις μηχανημάτων στο πεδίο αφιερωμένες στην Amazone

Στα κεντρικά της Amazone στη Γερμανία, όσοι παρευρέθηκαν είδαν από κοντά και σε πραγματικές δοκιμές τα μηχανήματα της εταιρείας να εργάζονται με στόχο τη βιωσιμότητα και την απόδοση. Η ιστορία της κατασκευάστριας αλλά και η λειτουργία της πνευματικής σπαρτικής Precea 6000-TCC εντυπωσίασαν.

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.