Νέες εγκαταστάσεις της SIPTEC Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:

Η αύξηση των απαιτήσεων της αγοράς και η συνεχής ζήτηση γεωργικών μηχανημάτων, οδήγησαν την εταιρεία SIPTEC Παπαδόπουλος στη κατασκευή μίας ακόμα μονάδας παραγωγής.

Οι εργασίες για τη νέα μονάδα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2022 στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, στη Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ένα κομβικό σημείο ενδιαφέροντος για τις δράσεις της εταιρείας.

Το φθινόπωρο του 2023 οι νέες εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν εργασίες παραγωγής και συναρμολόγησης εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως η υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής ηλεκτροστατικής βαφής. Oι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 16 στρέμματα από τα οποία 5.000 τ.μ. καλύπτουν το κτίριο μαζί με τα γραφεία. Στον εκθεσιακό χώρο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται από κοντά για τις σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις της SIPTEC Παπαδόπουλος .

Με τις υπηρεσίες after sales και συνεργείου, ολοκληρώνεται παράλληλα με το καλύτερο δυνατό τρόπο η πλήρης υποστήριξη των πελατών.

Σημειώνεται τέλος πως με αυτό το τρόπο διπλασιάζεται η ικανότητα παραγωγής SIPTEC Παπαδόπουλος σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις στη Φιλυριά, Κιλκίς, στις οποίες ήταν η έδρα της εταιρείας από το 1978.

Η εταιρεία, διαθέτει μηχανήματα κατεργασίας εδάφους και προετοιμασίας για την σπορά, δισκοσβάρνες, πολύδισκα, καλλιεργητές, yπεδαφοκαλλιεργητές, καλλιεργητές βαρέος τύπου – ρίπερ, σκαλιστήρια κ.α.

Μηχανήματα κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες

Η SIPTEC Παπαδόπουλος έχοντας ως βασική φιλοσοφία την παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, δραστηριοποιείται σε βιομηχανικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα εισάγει και εξάγει

μια μεγάλη γκάμα αγροτικών μηχανημάτων επιδιώκοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μετά από συνεχείς επεκτάσεις των εγκαταστάσεων της, σήμερα δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες επεκτείνονται σε συνολική έκταση 20.000 τ.μ.

Η προσπάθειά της ήταν πάντα επικεντρωμένη στην κατασκευή αξιόπιστων μηχανημάτων που μπορούν να διατεθούν στην καλύτερη δυνατή τιμή στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα οι πελάτες της μπορούν να βασίζονται σε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η αφοσίωσή της σε αυτόν τον στόχο της επέτρεψε να είναι πολύ επιτυχημένη στις εξαγωγές (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Καζακστάν, Αίγυπτος, Κύπρος, Γεωργία κ.α) τα τελευταία χρόνια.

Για τα μηχανήματά της, η SIPTEC Παπαδόπουλος χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής. Ανταλλακτικά που δεν παράγει η εταιρεία αγοράζονται αποκλειστικά από τους πιο αξιόπιστους Ευρωπαίους προμηθευτές.

Τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνοδεύονται από το πιστοποιητικό ISO 9001:2015.

Η SIPTEC Παπαδόπουλος ιδρύθηκε το έτος 1970 ως κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων. Ο ιδρυτής, Συμεών Παπαδόπουλος, στην επιδίωξή του να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγροτικής αγοράς εκείνης της εποχής, άρχισε να αναπτύσσει μηχανήματα, που θα βελτίωναν την απόδοση των πελατών του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εστιάζοντας σε ποιοτικά μηχανήματα, καταφέρνει να δημιουργήσει νέα πρότυπα στην τοπική αγροτική βιομηχανία. Οι μετέπειτα επιτυχίες της εταιρείας θα ξεπεράσουν αργότερα κάθε προσδοκία. Σήμερα η εταιρεία ακολουθεί τις ίδιες βασικές αρχές υπό την ηγεσία του Ιάκωβου Παπαδόπουλου.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Valtra Coach: Εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων με νέα εφαρμογή

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η Valtra επιχειρεί να κάνει όλους ανεξαιρέτως τους χειριστές των τρακτέρ της ικανούς να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου, κάτι που οδηγεί και σε μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Προτεινόμενα

Bαθύτερη εργασία για ίδια δύναμης έλξης με Väderstad Marathon Edge 50/80

Η Väderstad παρουσιάζει το νέο στέλεχος 50/80 χλστ. Marathon Edge για τη σειρά καλλιεργητών της. Χάρη στο σχήμα του, το Marathon Edge έχει υψηλή ικανότητα αναζήτησης χώματος, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ένα τυπικό στέλεχος.